...

Vyberte kameru HD 1080P

Nedávno sa v sieti objavili špeciálne videá, ktoré boli odstránené v akčnej komore. Takéto videá zvyčajne odstránia tých, ktorí milujú cítiť príliv adrenalínu. Podobné kamery používajú športovci, ktorí sa zaoberajú extrémnymi športmi, chladničkami, turistami, rybármi a milovníkmi.

Čo to je?

Akčná kamera je Kompaktné zariadenie, ktorého hlavným účelom je snímanie v aktívnom pohybe. Kvôli malej veľkosti je vhodná pre bloggerov, turistov, milovníkov poľovníctva a rybolovu.

Takže zariadenie nie je vystavené kvapalinám, vlhkosti a nečistote, je umiestnené v Špeciálny prípad. Ďalším neobvyklým detailom je prítomnosť FIX FOCUS, ktorý, na rozdiel od autofocusu Permanentný. To znamená, že sa nebojí triaška a skoky, takže obraz je v každom prípade, že sa objavuje jasné. Ak chcete spáliť svoju obľúbenú udalosť, mali by ste fotoaparát otočiť na požadovanú stranu.

Akčná komora sa líši od obvyklej skutočnosti, že s jeho pomocou Môžete snímať videá v akýchkoľvek extrémnych podmienkach. Nemusí nič nakonfigurovať, stačí len zapnúť záznam zariadenia a strieľať.

Full HD 1080p fotoaparát môže byť použitý s akýmkoľvek príslušenstvom ponúkaným na modernom trhu.

Populárne modely

Medzi všetkými modelmi akčných kamier, používatelia rozlišujú tieto tri.

Polaroidná kocka

Táto možnosť je najviac miniatúrna akčná komora. Môže ľahko zapadnúť do dlane. Hmotnosť je nižšia ako 50 g. Na zadnej strane zariadenia môžete zistiť spínací kľúč oprávnení (720-1080P) a zásuvku jednotky Flash. V spodnej časti je magnetická fixácia av hornej – tlačidlo napájania s LED indikátorom.

Výhody zariadenia: Miniatúrne veľkosti a funkčnosť, prijateľné náklady, prítomnosť magnetickej fixácie, schopnosť zvoliť si sfarbenie, komfort riadenia s jedným tlačidlom.

Nevýhody: Zlá kvalita snímania, nízka citlivosť osvetlenia, na bicykli sa tiež nerozlišuje kvalita.

Eken A8

Rozlíšenie tohto modelu je 720p. Objektív má dobrý uhol sledovania rovný 120 stupňam. Táto možnosť je veľmi užívateľsky príjemná: Používa sa tu iba jedno tlačidlo. Okrem toho existuje funkcia Riadenie fotoaparátu pomocou smartfónu, Ale predtým je potrebné nainštalovať aplikáciu. Zariadenie je vybavené rôznymi príslušenstvom, ku ktorému pásy, upevňovacie prvky, svorky. Prítomnosť vodotesnosti Avtoboba vám umožňuje strieľať aj vo významnej hĺbke. Kapacita batérie – 900 mAh, ktorá dáva dobrú autonómiu, a prítomnosť cyklického režimu snímania umožňuje zariadeniu ako videorekordér.

Výhody: Spoľahlivosť, vysokokvalitná montáž, stručný vzhľad, prijateľné náklady, pohodlné vybavenie, malú hmotnosť. Nevýhody: žiadny autonóm, so zlým osvetlením na videu bude malý hluk.

Xiaomi Yi 4K Akčná kamera 2

Táto možnosť má veľký dopyt od užívateľov. Hlavná výhoda, ktorá rozlišuje túto akčnú komoru z dvoch predchádzajúcich možností, je podpora pre 4K a uhol pohľadu je 150 stupňov. Tam je funkcia potlačenia hluku. K dispozícii je diaľkové ovládanie, rovnako ako súprava obsahuje mnoho rôznych doplnkov.

Ak sa však fotoaparát vykurie, sa však v prípade, že sa môžu objaviť kačice.

Ako si vybrať?

Keďže HD 1080P je pomerne drahý, keď je zvolený, mali by ste venovať pozornosť nasledujúcim parametrom.

  • Snímanie kvality. Toto je dôležitá charakteristika akéhokoľvek zariadenia na snímanie videa v akcii.
  • Ďalším dôležitým kritériom pri výbere zariadenia je Rohový pohľad, Pretože keď je určená šírkou zachytávania udalostí.
  • Dostupnosť displeja a jeho vlastností.
  • Vodeodolný. Táto charakteristika bude potrebná pre tých, ktorí plánujú strieľať v extrémnych podmienkach.
  • Batéria. Najväčší čas prevádzky zariadenia bez dobíjania – 5 hodín.
  • Upevňovače. Najčastejšie používatelia akčných kamier uprednostňujú ich na bicykli. Ak sú do balenia zahrnuté ďalšie upevňovacie prvky, postup fixácie bude oveľa jednoduchší.

Pozorovanie týchto kritérií výberu si môžete zakúpiť vysoko kvalitné zariadenie, ktoré poteší váš užívateľ na dlhú dobu.

Prehľad rozpočtových kvalitných akčných kamier, pozri video nižšie.

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Sloven Dinov
Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Milan Macko

    Prosím, mohli by ste mi odporučiť nejakú kameru HD 1080P? Zaujímalo by ma, aké sú jej hlavné funkcie a vlastnosti, ako napríklad obrazový senzor, rozlíšenie videa, snímanie zvuku a dostupné pripojenie k počítaču či smartfónu. Tiež by ma zaujímalo, aká je jej cena a kde ju môžem zakúpiť. Ďakujem vopred za odpoveď.

    Odpovedať
Pridať komentáre