...

Bosch THD 2021/2023

Vypožičané od1 miesto v hodnotení:

Najlepšie termohrnčeky strednej triedy

Prejsť na hodnotenie

Funkcie zariadenia Bosch THD 2021/2023

Špecifikácie

Typ Termostat
Zväzok 2
Napájanie 1600 Wattov
Typ vykurovacieho telesa uzavretá špirála
Materiál tela Plast (dvojité steny)

Špeciálne funkcie

Dvojité steny je
Filter je tu
Termostat je stupňovitý, teplotné režimy – 5
Indikátor zapnutia
Priehradka na kábel je to
Dĺžka napájacieho kábla 0.8
Rozmery (ŠxVxH) 26.5x33x30cm
Hmotnosť 2.85 kg
Ďalšie informácie Detská poistka, zvukový signál, indikátor výmeny filtra, automatický program na odstraňovanie vodného kameňa, odnímateľný a výškovo nastaviteľný držiak na šálky, jemne nastaviteľná veľkosť porcie (120 ml, 150 ml, 200 ml, 250 ml, 300 ml)

Recenzie pre Bosch THD 2021/2023

Výhody:Dizajn, rýchle získanie vriacej vody, detská poistka
Slabé stránky:Voda pri nalievaní veľa strieka
Nevýhody:Kúpené pred 4 rokmi namiesto vyhoreného termohrnca. Detský zámok bol v tom čase relevantný, používal sa stále. S kanvicou som veľmi spokojný. Nepoužívam vnútorný filter, používam filtrovanú bariéru. Senzor vodného kameňa sa obáva približne každých šesť mesiacov. Denne však spotrebujeme približne 2-4 300ml šálky. Vyčistite obvyklou kyselinou citrónovou, všetko je v poriadku; jedna polievková lyžica na správny objem vody. Dieťa ho používa od svojich 3 rokov stále samo. Poteší oko svojím nezvyčajným dizajnom a otázkami – kde sa nachádza vaša kanvica? :))) Zvykol som si na kávové spreje a pravidelne som ho utieral. Mimochodom, káva aj čaj sa varia normálne; žiadne chuťové rozdiely oproti vareniu v bežnej kanvici. Používam ho už dlho a som s ním veľmi spokojný. Mimochodom, môže byť neustále vypnuté a zapnuté. Svetlá sa mi páčia, ale starší člen rodiny je otravný. Toto je problém s nalepením tlačidla, možno vypnutie spotrebiča po celú dobu šetrí viac? :)

Lano Julia


Výhody:– Je veľmi pohodlné mať vždy po ruke horúcu vodu – Pekný vzhľad
Nevýhoda:Kvalita
Slabé stránky:Bol by to skvelý nákup, keby to nebolo pre hroznú kvalitu a oficiálnu neopraviteľnosť. Už po uplynutí záruky a úniku. Vzal som ho do servisu, ale dokonca ho odmietli prijať s tým, že nemá žiadne diely a nedá sa opraviť (alebo niečo podobné). Ak by to bolo v záruke, človek by predpokladal, že je to len plechovka, ale keď ide o platené opravy, je to trochu divné. Sám som túto „kanvicu“ rozobral: ukázalo sa, že zásobník vo výlevke netesní (buď pôvodne nebol prilepený, alebo lepidlo na šve vyšlo). Podarilo sa mi to všetko dohromady a utesniť, chvíľu to fungovalo, ale po niekoľkých mesiacoch sa problém opakoval a musel sa znova rozobrať. Mimochodom, demontáž odhalila, že plast / farba vo výtoku nie je určený pre teplotu vriacej vody: farba bublala a na niektorých miestach sa oddelila v malých kúskoch. Druhý deň sa zariadenie vypne (ani pri zaťažení) a nedá sa znova zapnúť. Po ďalšej demontáži sa zistilo, že kus elektronického prvku na riadiacej doske vyhodil kus puzdra. To všetko by mohlo byť zatvorené oči, ak cena stále nepresiahla 4-5 tisíc, za ktoré som ho kúpil (koniec koncov, 3-4 roky pracoval). Ale nikomu by som neodporúčal, aby si ho kúpil za súčasnú cenu.

vmb1983


Výhody:Roztomilý, úhľadný vzhľad. Nastaviteľná výška podstavca hrnčeka.
Nevýhody:(1) Hlavná nevýhoda – po pol roku veľmi opatrného a zriedkavého používania (najviac 5-6 porcií vody denne) takmer zlyhalo tlačidlo vody: stláča sa pomaly, pracuje s 3-4 krát. (2) Chýba možnosť rýchlo meniť objem porcie podľa veľkosti hrnčeka/šálky. (3) Krehký plast nádrže na vodu – v dôsledku malého nárazu hneď po vybalení sa odlomil kus ráfika, čo nemalo vplyv na funkčnosť, ale za menej šťastných okolností by sa musela kúpiť náhrada. (4) Ovládacie prvky sú namontované na zvislej stene, takže aj keď spotrebič počas prevádzky držíte, má tendenciu sa posúvať.
Nevýhody:Nízka spoľahlivosť aj ergonómia. Od spoločnosti Bosch očakával viac. Hlavné výhody a nevýhody sú uvedené vyššie, takže pridám len niekoľko ďalších úvah. Hluk zo spotrebiča je dosť výrazný, ale napríklad kávovary na kapsule hučia silnejšie, takže si myslím, že niektorí recenzenti trochu preháňajú jeho hlasitosť. Z nevýhod, ktoré sú pravdepodobne vlastné všetkým termohrnčekom, spomeniem veľké množstvo striekania, a to aj napriek nastaviteľnej výške podstavca hrnčeka. Ak napríklad počas plnenia hodíte čajové vrecúško/šálku priamo do hrnčeka, všetko okolo rýchlo zhnedne. Vnútorný filter spolu s nástavcom sa dá z nádrže na vodu úplne odstrániť – neustále používam samostatne filtrovanú (v džbáne) alebo samostatne dobrú balenú vodu, takže nemá zmysel ďalší (a drahý) filter.

Saltanov Dmitrij


Výhody:Dobre vyzerá, nezaberá veľa miesta, má niekoľko režimov
Nevýhody:Dostal som ho ako darček a bolo mi povedané, že je hlučný. Kávovar vydáva viac hluku! Pomalé plnenie hrnčeka? Kanvica čaká dlhšie! Pohodlné viacero režimov – vitamíny na pitie, zelený čaj na prípravu. Nedal filter, je zabudovaný do vodovodného potrubia. Vodný kameň v Petrohrade? Systém preplachujem čistou vodou, aby sa tlačidlo nespálilo. Úsporné, rýchle, som veľmi spokojný)

Lee Tatiana


Výhody:Veľmi pekné,
Nevýhody:hlučné, dlhé, nádrž je malá
Nevýhody:Ak použijete filtre, bude to zlaté. Moja voda je už filtrovaná, želám si, aby som ju mohol napojiť na elektrickú sieť, aby som ju nikdy nemusel napĺňať vodou. Táto kanvica sa používa buď na miestach, kde je elektrina veľmi drahá, alebo v kanceláriách, kde je každý sebecký a nemôže variť vodu pre všetkých naraz. Rád by som si kúpil niečo podobné tejto kanvici s možnosťou zabudovania do kuchyne a pripojenia na vodu. (je nepríjemné, keď rýchlo stlačíte tlačidlo dvakrát, aby ste zmenili teplotu – nemôže reagovať, t.. spomalí)

Jesenný dážď


Výhody:Zabudovaný vodný filter. Úspora elektrickej energie.
Nevýhody:Maximálny objem na dotyk 250 ml, pričom hrnček má zvyčajne 300-330 ml. Nie je možné variť instantnú kávu.
Nevýhody:Nemajú radi horúcu kávu. Rád si nalievam a pijem. Práve na to bolo zariadenie zakúpené. Ukázalo sa, že je nepoužiteľný. V priebehu, na začiatku naleje studenú vodu. Z tohto dôvodu napríklad espresso Nescafe pláva v šálke v hrudkách, a to aj v režime 90 stupňov. Nie je jasné, čo zabránilo pridaniu Peltierovho prvku na chladenie vody. Nie je to drahé a funkčnosť by sa zlepšila.

vs3544268


Výhody:Dizajn
Nevýhody:Úplne zbytočné. Dlho trvá, kým sa naleje, nevarí sa, ak sa naleje, trvá ešte dlhšie, kým sa uvarí. Hrká ako traktor.
Nevýhody:Negatívny dojem. Nie ste spokojní s nákupom. Snaha prejsť na normálnu kanvicu.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Dizajn. Ekonomika.
Nevýhoda:Hluk. Pri veľkej rodine vás nebaví čakať, kým sa zohreje. Ak ho nevypnete z pohotovostného režimu, rýchlo zlyhá. Chytrí Nemci urobili sprostú vec zámerne. Určite prestane fungovať. Jednoducho sa nezapne. Náklady na opravu 10 Euro a pol hodiny, ale stále nepríjemné (Ako to opraviť napísal nižšie)
Nevýhody:Vo všeobecnosti to fungovalo o niečo viac ako rok. Prestane sa zapínať. Žiadna záruka na to, tak som si myslel, že by som sa pozrieť dovnútra. Veľmi prekvapený. Ako sa ukázalo, namiesto špeciálneho, zníženie napätia, obvod, bol špeciálne dať slabý prvok – odpor. Jeho zaťaženie je však vysoké. Nevyhnutne vyhorí! Je to otázka času. Oprava: (hneď by som mal povedať, že potrebujete spájkovačku a určité schopnosti spájkovania) Vo všeobecnosti je v priehlbine, kde je zaskrutkovaná jediná skrutka, čierna západka. Musí sa zdvihnúť a zadná polovica puzdra sa musí zdvihnúť. Potom odoberte spodný biely stojan. Predná polovica krytu je posledná, ktorú treba odcvaknúť (nedotýkajte sa bielej dekoratívnej vložky). Môžete si nechať zapnuté tlačidlá. Potom odstráňte riadiacu dosku. Na ňom sa v blízkosti modrých a sivých obdĺžnikových filtrov na okraji nachádza náš jediný veľký odpor. Obrázok (i/vcbC
    )Musí sa vymeniť. Rezistor má menovitú hodnotu 2 kOm a potrebný výkon je najmenej 1 watt. (čím je výkonnejší, tým lepšie). Stojí za to nový odpor 5-15 Euro v rádiových obchodoch. Zrejme lacnejšie ako kanvica.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Dobrý vzhľad Rýchlosť ohrevu vody Šetrí energiu
Nevýhody:Olejový film na povrchu vyliatej vody
Nevýhody:Navonok veľmi pekné, nepracuje hlasno, rýchlo ohrieva filtrovanú vodu (v prítomnosti nainštalovaného filtra), ALE vzhľad mastného filmu na povrchu vody v šálke ma desí, nie je jasné, čo to je a či sa dá použiť vo vnútri.!!!

Alpha Aeternum


Výhody:Jednoduché používanie.
Nevýhody:Naplnenie trvá dlho.Neustále vyžaduje výmenu filtra, a to aj po výmene. Zariadenie nevydrží dlho, po roku sa zlomilo, ako v podstate všetko. Vydrží presne jeden rok.
Nevýhody:Nedôverujte a nebudete dôverovať spoločnosti Bosch, aj keď je vyrobená v Nemecku……

Kir2801

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Nina Malá

    Ahoj! Nechápem úplne, čo Bosch THD 2021/2023 je. Môžeš mi, prosím, poskytnúť viac informácií o tomto výrobku? Chcel by som sa dozvedieť o jeho funkciách a využití. Tiež ma zaujíma, aký je rozdiel medzi ročnými číslami 2021 a 2023. Ďakujem za odpoveď!

    Odpovedať
Pridať komentáre