...

Braun FX 3030


Výhody:Všetko sa mi páči, používam ho už roky.Skvelý pomocník v kuchyni.
Nevýhody:Hlučné stránky

Antipenko Nadežda


Výhody:Spoľahlivé, všetky správne prídavné zariadenia
Nevýhody:Ten istý, ktorý fungoval 10 rokov, mám nový a neľutujem

Údaje potlačené používateľom


Výhody:Pracoval 11 rokov (prasknutá tryska na pohári, ktorý je nasadený na skrutku), ale druhý pohár sa naďalej používa). Môže sa používať každý deň, niekedy aj niekoľkokrát denne, vrátane miešania neuvareného cesta, krájania zemiakov, drvenia mrkvy a jabĺk, mletia mäsa v malom mixéri (namiesto mlynčeka na mäso dostanete pochtko kašu, ale na diétne placky ok) a presunúť do mixéra na miešanie, melieme mrazené bobule, šľaháme koktaily, peny, omáčky… …. palacinky, palacinky, knedle – to všetko tam je… Mám pocit, že je potrebné uviesť všetky menu budú mať))))), odšťavovacie trysky použiť (použité) iba citrusy – dobré. Pulzný režim je dobrá vec. Jednoduché čistenie. jednoduché použitie – bez zbytočností – stlačte. obrátil. Ak miska nie je úplne zatvorená – nezapne sa – dobrá ochrana proti zabudnutiu)).
Nevýhody:Rezanie cibule nie je najlepší koniec – vznikne z nej horká kaša. aj keď teraz možno túto chybu odstránili. Ani mne sa v nej nepáčila zemiaková kaša, ale sama o sebe všetko nezvládne! veľká miska nemá nôž, takže musím krájať v malej a po kúskoch hádzať do veľkej misky. Dobré cesto – to nie je pre neho – to je pre pekáreň chleba. Žiadna kapacita na skladovanie – všetky prídavné zariadenia nie sú objemné a nezaberajú miesto – sú v samostatnej krabici. Odšťavovač (okrem citrusov) použitý párkrát – nepáčil sa mi – nedá sa porovnať s odšťavovačom, ale pre tých, ktorí zriedka potrebujú, bude stačiť (to je jediný nepoužitý nástavec). O zvyšných kúskov z strúhanie zeleniny, bohužiaľ, je to pravda, ale prorozhivaya k rýchlosti a hádzať druhýkrát banda nie strúhaný vo všeobecnosti som dosiahnuť minimum „odpadu.
Nevýhody:Tí, ktorí si mysleli, že kombajn nepotrebujú (na ten váš sa práši), si ho po vzhliadnutí stránky my)))) kúpili. Hlavné výhody oproti ostatným, všetci menujú: výkon, rôzne prílohy – a všetky správne! (a tiež to, čo je na stole)))) Neukladajte svoje kombo ďaleko – keď si myslíte, že spolki dostať…. strúhať všetko naraz. čepeľ a metla)))))). Horiaci druhý deň – ako bez rúk (11 rokov vzájomnej lásky preletelo bez povšimnutia). Čo sa týka ticha… hmm… buď sú novšie modely tichšie, alebo sa bojím predstaviť, ako zvyšok(((( nie je tichší ako odšťavovač alebo mlynček na kávu))))) Možno som mal šťastie a možno je to preto, že som ho nikdy nedal na vysoký prevodový stupeň naraz: dal som ho na nízky, potom som ho pomaly zvýšil gombíkom (bez vypnutia) a nikdy to neskočí (nerovnomernosť hmotnosti spôsobí, že niekto vyskočí))) a motor mi fúka))

Romanova Alexandra


Výhody:Tichý. Veľký počet trysiek
Nevýhody:malou nevýhodou je, že pri použití strúhadla a sekáčika zostávajú malé kúsky.
Nevýhody:Používam ho už mesiac a nemôžem sa ho nabažiť. Odšťavovač ani nadstavec na cesto som ešte nepoužila, takže neviem povedať, ako sa správa tu, ale inak je skvelý

Používateľ skryl svoje údaje

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Peter Halás

    Ahoj! Rád by som sa spýtal, čo sú hlavné vlastnosti a funkcie Braun FX 3030? Ak máte túto konkrétnu modelku, mohli by ste mi prosím povedať, ako je s jej výkonem a spoľahlivosťou? Ďakujem!

    Odpovedať
Pridať komentáre