...

De’Longhi F 26237

Odvoz1 miesto poradie:

4 NAJLEPŠIE FRITÉZY

Prejsť na rebríček

Vlastnosti De’Longhi F 26237

TECHNICKÉ VLASTNOSTI

Objem oleja 2.3
Kapacita na plátky zemiakov 1 kg
Odnímateľná miska
Varenie fondue nie
Napájanie 1800 W
Kontrola mechanický, indikátor prevádzky/vykurovania
Časovač
Pachový filter

Funkcie

Nevykurovacie teleso je tu
Zobrazovacie okno je tu
Materiál puzdra plastové
Rozmery (VxŠxH) 27x27x27 cm
Hmotnosť 2.5 kg
Ďalšie informácie odnímateľná elektrická skrinka

Recenzie na De’Longhi F 26237

Výhody:nie
Nevýhody:Množstvo doplnkov, ktoré vás nakoniec budú len otravovať, ale to si uvedomíte až neskôr.
Nevýhody:Pamätajte si to najdôležitejšie! Fritézy so sklopnou rukoväťou koša sú zlé! Nie sú potrebné žiadne slová. Ak hovoríme ako skúsený používateľ rôznych fritéz, musí byť výkonný a čo najjednoduchší, menej mechanických „zázrakov“. Nepotrebujete žiadne otočné koše, inak pokrm nebude mať chuť a štruktúru, pretože kôš je pod uhlom a výrobok je buď ponorený do oleja, alebo je z neho opäť vybratý, kôrka sa nestihne objaviť, všetok olej ho nasiakne dovnútra a je to jednoducho hrozné. Zemiaky nie sú chrumkavé, ale mäkké a mastné. Ak smažíte nugetky alebo potraviny v pečive, všetko sa rozpadá z rovnakého dôvodu, nie je dostatok času na to, aby sa kôrka usadila, a navyše sa neustále mieša. Olej sa musí po vyprážaní vymieňať. Aké plytvanie?! Nech sa hovorí čokoľvek, nepotrebujú časovače, je to marketingový trik, vriaci olej má veľkú tepelnú energiu, takže akýkoľvek jednoduchý časovač je nezmysel, na povel časovača sa v okamihu neochladí, nedorazí včas, všetko zhorí. Aj pachové filtre, baird, dajte ho potom aj na panvicu. Je tu aj regulácia teploty. Prečo by ste chceli, aby olej nemal správnu teplotu, a olej ju má, čím kratší je proces vyprážania, tým lepšie, menej škodlivín, lepšia kôrka. A na to musí mať olej teplotu na hranici červenej čiary a nezáleží na tom, aký výrobok varíte. Len tri veci: výkon, jednoduchý dizajn, jednoduché čistenie. Všetko ostatné jednoducho ignorujte. A lacnejšie je lepšie, ale olej a tuk vyhorí rýchlo sa znečistí zápachom a je lepšie ho vyhodiť a kúpiť nový. Takže sa nepokúšajte o večnosť. Tieto odporúčania sa nevzťahujú na „hybridy“, ako je napríklad fritéza s otočnou lyžicou alebo fritéza na vzduchu – ide o iné zariadenia a v skutočnosti to nie sú fritézy.

Borowicz Michal


Výhody:Kuchyňa je teraz čistá a bez zápachu. Koláče a šišky sú neuveriteľne chutné a vôbec nie mastné. Spotreba oleja je veľmi nízka. Kvalita varenia je vynikajúca. Jednoduchá demontáž. Je to veľmi praktický a veľký kôš.
Nevýhody:dobre.. okrem veľkosti. Ale – stojí to za to
Nevýhody:Vždy som si myslel, že fritéza je úplne zbytočná kúpa. Ale keď som si prečítal recenzie, kúpil som si ho. Ukázalo sa, že ešte lepšie, ako bolo inzerované. Smažené jedlá často nepripravujem na oleji. Ale keď to urobíte, kuchyňa je plná nečistôt a olej sa zašpiní, takže ho často mením. Teraz je to blaženosť! Žiadny zápach, žiadne pálenie. Žiadne problémy, žiadne starosti. Prečo som to nechápal už skôr? Už som robila koláče a šišky. Čebureky a mäso z pumpernickelu. Len chodím spokojný s nákupom – nemyslel som si, že je to taká užitočná a potrebná vec.

Alena mm


Výhody:olej sa veľmi ľahko vypúšťa, pretože miska je odnímateľná a ľahko sa čistí.
Nevýhody:Kúpil som si fritézu.Mám rada chutné jedlo, tak som si myslela, že by mohlo byť pekné a mastné.Smažené kurča, hranolky, ryby, krevety.A manipulácia s ním je naozaj jednoduchá, stačí zvoliť teplotu a smažiť.

Údaje potlačené používateľom


Výhody:– Systém Total Clean, t.. Fritézu možno úplne rozobrať a (okrem časovača a riadiacej jednotky) vyčistiť v umývačke riadu. Sú jednoducho veľmi praktické! – Pri skladovaní je kábel pohodlne skrytý v puzdre. – Časovač môžete nosiť so sebou, ak chcete, z obavy, že nebudete počuť zvukový signál.
Nevýhody:Nedá sa nájsť.
Nevýhody:Je to skvelý model. Jediným problémom je, že zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne olejové filtre (ale to nie je sťažnosť na fritézu), takže olej zakaždým filtrujeme cez jednorazové papierové utierky. Výsledok je dobrý, olej sa používa 4-6 krát (pravdepodobne môžete použiť viac), po rybích jedlách ho zmeníme na čerstvý olej.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Úplne demontovateľné.Všetky časti možno umývať v umývačke riadu.Dokonale varí.
Nevýhody:Nie
Nevýhody:Má dokonca odnímateľný časovač.Ak sa bojíte, že ho v kuchyni nebudete počuť, môžete ho nosiť vo vrecku.

Používateľ skryl svoje údaje

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Comments: 1
  1. Juraj Belko

    Ahoj! Pozeral som sa na De’Longhi F 26237 a vyzerá to ako úžasný spotrebič. Má niekto skúsenosti s týmto výrobkom? Ako dobre si plní svoju funkciu a ako ľahko sa o neho stará? Ďakujem za vaše odpovede!

    Odpovedať
Pridať komentáre

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: