...

GEFEST 6502-03 0044

Obsadené2 miesto poradie:

NAJLEPŠIE PLYNOVÉ RÚRY S ELEKTRICKOU RÚROU

Prejsť na hodnotenie

vlastnosti GEFEST 6502-03 0044

Všeobecná charakteristika

Varná doska plyn
Rúra elektrický
Ovládacie prvky mechanické, prepínače: otočné, displej, časovač
Elektrické zapaľovanie varná doska
Typ zapaľovania automatický
Hodiny je
Rozmery (ŠxVxV) 60x60x85 cm

Rúra

Kapacita rúry 52
dvere závesné
Gril Áno, elektrický, vrátane rotačného roštu
Čistenie tradičné
Funkcie rúry osvetlenie

Doska na varenie

Pracovná doska tvrdené sklo
Liatinové mriežky je to
Počet horákov plyn: 4, rýchly ohrev: 1
Ovládanie plynového horáka je to
Bezpečnostné vypnutie nie
Uzamknutie ovládacieho panela nie

Špeciálne funkcie

Farba čierna
Zásuvka na kuchynský riad

Recenzie na GEFEST 6502-03 0044

Výhody:Rúra a opäť rúra. Liatinové varné dosky, sklokeramika, vzhľad, cena, plynové ovládanie, budík/časovač.
Nevýhody:Liatinový gril je rozbitý.
Nevýhody:Super sporák. Akýkoľvek druh pečenia na 5+. Jedinou nevýhodou bol prasknutý liatinový rošt a v obchode ho odmietli vymeniť s tým, že ide o spotrebný materiál. cena tohto grilu je 1,5Tr. A prasknutý je v poriadku, len je to nepríjemné, keď je varná doska nová. Ale to je pravdepodobne len jednorazová chyba. ale inak veľmi spokojný s nákupom. odporúčame. Zapaľovač funguje bez problémov.

Šošin Alexander


Výhody:Liatinové rošty, plná plynová regulácia, dvojité osvetlenie rúry, viacero režimov, elektrické zapaľovanie bez ďalšieho príslušenstva. Tlačidlo, rotačný gril, rotačný gril!
Nevýhody:Nie!
nevýhody:Kúpený za 17000 hneď po tom, ako sa dostal na trh :)

A
amovič Aleksander


Výhody:Krásny a veľmi moderný vzhľad. Sklenená varná doska sa ľahko čistí, na liatinových podstavcoch sa nič nešmýka. A keďže som si varnú dosku vzal na vidiek, vopred som sa v servise opýtal, či ju bude možné vymeniť za plynové valce – ukázalo sa, že áno, a dokonca aj vstrekovače na to boli v kompletnej súprave, hoci v špecifikácii nie sú deklarované. Istý čas bolo veľmi nepríjemné zapnúť plyn: musel som ho dlho držať, niekedy aj niekoľkokrát, a stále zhasínal. Bol úplne naštvaný, ale zrazu všetko zapadlo na svoje miesto. Teraz stačí pár sekúnd a všetko sa rozsvieti a nezhasne. Dostupnosť kontroly plynu je upokojujúca, pretože ide o aktuálnu tému.
Nevýhody:Okrem už opísaného problému neexistujú žiadne iné nedostatky. A ten, ktorý pravdepodobne nemá nič spoločné s varičom. Mimochodom, musíte si dávať pozor, aby vám na varnú plochu niečo „nestekalo“, pretože medzera medzi sklokeramickou doskou a horákom je pomerne veľká, aj keď samotný horák stojí na malom plochom pódiu, t.. V prípade silného rozliatia sa môže do varnej dosky dostať vlhkosť.
Nevýhody:Minimálny prietok plynu sa mi zdal príliš vysoký, ale dá sa upraviť. Teraz môžem s istotou povedať, že som sa nerozhodol zle! Myslím, že cena je celkom primeraná vzhľadu aj funkčnosti. Dávam mu päťku!

kiseleva larisa

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Štefan Gregor

    Ahoj! Máte niekto skúsenosti s GEFEST 6502-03 0044? Ak áno, prosím, môžete mi povedať, aké sú vaše dojmy a či by ste tento produkt odporúčali? Ďakujem!

    Odpovedať
Pridať komentáre