...

Minifritéza Tefal FF 2200

Urobil4meat hodnotené:

4 NAJLEPŠIE FRITÉZY

Prejsť na hodnotenie

Minifritéza Tefal FF 2200

Technické vlastnosti

Objem oleja 1
Kapacita krájača zemiakov 0.6 kg
Odnímateľná miska nie
Napájanie 1000W
Ovládacie prvky Mechanický, do 190 °C, indikátor prevádzky/tepla
Filter proti zápachu je tu

Funkcie

Zobrazovacie okno je tu
materiál plášťa nehrdzavejúca oceľ
Protišmykové nožičky je tu
Viac informácií odnímateľné veko

Recenzie pre minifritézu Tefal FF 2200

Výhody:Dobre vyzerajúci dizajn, rýchle zahriatie a jednoduché nastavenie teploty, prehľadné pokyny na prípravu rôznych druhov lievancov. Všetko chutí výborne, ale to je vzhľadom na technológiu varenia pochopiteľné :)
Nevýhody:Misa sa nedá vybrať zo základne, olej sa vypúšťa otáčaním fritézy (prvýkrát som vylial olej po celý čas, keď som si zvykol robiť to viac-menej presne, aj keď je na mise vypúšťacia drážka – nie je to pohodlné). V brožúre sa píše, že naraz usmaží 600 gramov zemiakov, ale v skutočnosti ani maximálne zohriaty olej (1 liter) nepokryje plnú sieť zemiakov. 1,5 kg zemiakov, aby sa dobre vyprážali a vyzerali ako skutočné hranolky, som rozdelil na 4 dávky, t. j. 375-400 g – optimálne. Myslím tým, že ak chcete pripraviť občerstvenie pre 4 osoby, musíte neustále stáť pri fritéze a všetko porciovať. No tiež malé mínus, že ryby v cestíčku na miestach prilepené k sieti (myslím, že kvôli malej hĺbke ponorenia v oleji – pred kontaktom s mriežkou cesto nemal čas chytiť, nie držať sa ho). Na druhej strane, suché kuracie rezne sa ukázali ako skvelé, ale vyprážali sa opäť len po kúskoch! „Fantastické“ sklo na veku je úplne zbytočné, t.. olej strieka tak či onak a vy jednoducho nič nevidíte a otvorením veka skontrolujete, či je hotový.
Nevýhody:Keď sme chceli pozvať priateľov na rybie hranolky, rozhodlo sa, že na túto udalosť kúpime fritézu. Rozhodli ste sa pre Tefal výlučne z dôvodu dôvery v značku. Fritéza je podľa môjho názoru veľmi malá (aj keď možno sú všetky takéto pre domáce použitie – objednal som si ich online, nevidel som ich osobne). Pocity všeobecne: nič zvláštne, pre zriedkavé príležitosti bude robiť, ale vo všeobecnosti som očakával viac.

Lavriško Olga


Výhody:Kompaktná veľkosť, vyžaduje málo oleja, ľahko sa čistí
Nevýhody:Nízky výkon
Nevýhody:Zemiaky sa smažia, ale nemajú tú správnu konzistenciu. S poklesom o 0.5 kg zemiakov, teplota oleja klesne na ~ 120 g a zostane taká, energia uniká s parou. Dve rôzne fritézy v domácnosti, niečo na porovnanie.

ykov vladimir


Výhody:Kompaktné.
Nevýhody:Nezistil.
Nevýhody:Objednané v Eldorado online s 10% zľavou, cena bola 3679r. Keď som si ho prišiel vyzdvihnúť, stál som v rade, tak som sa rozhodol prejsť sa po obchode. Offline cena bola 3399p. Takto.

Romanov Dmitrij


Nevýhody:Rýchly ohrev, kompaktné rozmery, veko s okienkom na sledovanie procesu varenia.

Nefedchenko Oksana

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Juraj Blaško

    Ahoj! Chcel by som sa spýtať, ako je vaše skúsenosť s mini fritézou Tefal FF 2200? Je jednoduché ju používať a čistiť? Akú kapacitu má a aké jedlá sa dajú pripraviť? Ako je s kvalitou výsledných jedál? Budem vďačný za vaše odpovede a názory!

    Odpovedať
Pridať komentáre