...

Philips HD 2595

Obsadené2 miesto poradie:

Najlepšie lacné hriankovače

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie Philips HD 2595

Špecifikácie

Napájanie 800W
Počet oddelení 2
Počet prípitkov 2
Typ kontroly Mechanické
Nastavenie stupňa vyprážania je k dispozícii plynulá
Jednostranné vyprážanie nie
Tlačidlo Zrušiť je tu
Funkcia rozmrazovania Dostupné na
Funkcia vykurovania pozri
Izolované puzdro k dispozícii na

Funkcie

Automatické centrovanie toastov
„Extra rýchly toast je to
Automatický nárast toastu nie
stojan na ohrievanie žemlí nie
Zásobník na omrvinky je tu
Materiál puzdra plastové
Priehradka na napájací kábel áno
Dĺžka napájacieho kábla 85 cm
Ďalšie informácie 7 stupňov vyprážania

Recenzie pre Philips HD 2595

Výhody:Krutóny sú skvelé!!! Vhodné na použitie do šalátu Cézar.
Nevýhody:Zatiaľ sa nenašli žiadne chyby.
Nevýhody:Moja rodina je veľmi šťastná! Odteraz je to jediný spôsob, ako získať chlieb!!! Varenie v režime 5. Kôrka je skvelá!!!! Moji priatelia majú to isté.tiež šťastný. Vložte bochník a toastový chlieb. Najlepší tip!!!

Elena Taranenko


Výhody:Budete sa smiať, ale u nás doma sa spotreba chleba strojnásobila))) a moja váha sa za mesiac zvýšila o 4 kg))), takže si môžete myslieť dobré alebo zlé)))))
Nevýhody:

natalia romanova


Výhody:Kompaktná veľkosť, nič moc
Nevýhody:Zatiaľ som si nič nevšimol
Nevýhody:Hľadal som biely kompaktný hriankovač a tento model sa dokonale hodí do kuchyne. Žiadne sťažnosti na kvalitu varenia jednotky priamo – ohrieva sa rovnomerne, konečné oznámenie nie je zastrašujúce. Na tácke sa zhromažďujú omrvinky, ale nie je dostatočne veľká. Celkovo som s nákupom spokojný.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:– rovnomerné opekanie – nevyhrievajúce sa teleso – zásobník na omrvinky – extra zdvih – krásny – lacný
Nevýhody:Za tieto peniaze som v ňom nenašiel žiadne nevýhody
Nevýhody:Toto je moja prvá skúsenosť s hriankovačom. Neľutujem, že som si ho kúpil, a je to Phillips. Dobre zostavené, hranolky sa opekajú dobre a rovnomerne, na stole nič nevyskočí (raz vyskočil malý kúsok svetlého toastu). Chlieb je naozaj oveľa viac, ale myslím si, že je to prvýkrát, kým sa dostanete dosť.

Gorčakov Vladimir


Výhody:

ahoj

  • ps
  • Nevýhody:Po utretí puzdra sa nápis zotrel…:)
    Nevýhody:Okamžite po zakúpení sa výťah už nezamkne. Bol príliš lenivý na to, aby ho vzal do opravy a po hodine hrabania sa v ňom zapol len občas vyskočí. Neodporúčame na nákup.

    Gimro Vadim


    Nevýhody:Nie je to zlý hriankovač za svoju cenu. Môžete si však kúpiť lacnejšie čínske poledne s prakticky rovnakými funkciami. Hrianky nie sú úplne rovnomerne chrumkavé, ale v zásade sa pripália len na samých okrajoch a zvyčajne len pri veľmi vysokom výkone. Nesmaží rovnomerne, pretože vykurovacie teleso je príliš natiahnuté. Myslím, že spoločnosť phillips by mala so svojimi výrobkami robiť lepšiu prácu. Zariadenie sa ľahko používa, ale možno ho použiť aj na prípravu toastov, čo je pre používateľa veľkým komfortom. Dodatočný zdvih sa spravidla zvýši doslova o 1 cm, čo je veľmi málo. Ak chcete dosiahnuť aj na malé kúsky bez použitia rôznych klieští a vidličiek, stačí prudko trhnúť páčkou na toasty a tie sa vymrštia nahor, aby sa dali ľahko chytiť dvoma prstami. Skutočne to funguje!

    Sobakin Oleg


    Výhody:Vzhľad, Tlačidlo Stop, Nič navyše, Zásobník na omrvinky.
    Nevýhody:Pre mňa osobne: nie sú pohodlné priehradky na chlieb (krátke a hlboké), nie veľké krajce chleba padajú hlboko a ani s dodatočným zdvihom ich nemôžete dostať von, musíte niečo zdvihnúť. Vždy mi páli ruky. Pokiaľ ide o samotné vyprážanie, je tu ešte väčšie sklamanie, chlieb nie je vyprážaný rovnomerne, pričom jeden okraj sa stále páli. Pri rovnakom režime sa zakaždým smaží inak: buď bledo, alebo prepečene!
    Nevýhody:Celkovo: VÝBORNÝ TOSTATER! Ale za 2 tisíc Euro by mohlo byť lepšie! V porovnaní s tým sú hriankovače BOSH niekoľkonásobne lepšie na vyprážanie a pohodlnejšie na používanie.

    Používateľ skryl svoje údaje


    Výhody:Má časovač, funkciu rozmrazovania a ohrevu
    Nevýhoda:Používam ho už pol roka, som spokojný, zatiaľ som nezistil žiadne vážne chyby. Hranolky sa dobre opekajú z oboch strán, je tu 7 režimov opekania, ale naozaj používajte len dva, ostatné sú zbytočné. Telo nie je horúce. Pohodlný rošt na ohrievanie žemlí.

    Denis Vorobiev


    Výhody:Kompaktné, dobre vyzerajúce, ľahké, ľahko ovládateľné. Žiadne ďalšie funkcie, ako napríklad ohrev pečiva atď.
    Nevýhody:Nerovnomerné vyprážanie.
    Nevýhody:Určite odporúčam hriankovač, nie je to zlá jednotka, osobne som rád, že nemá všetky druhy ďalších komponentov, ktoré by ležali v kuchynskej skrinke bez práce, a preto zbytočné funkcie. No je tu ešte jedno mínus, ktoré však nesúvisí so samotným hriankovačom )) Naša porcia chleba je trikrát väčšia ako zvyčajne, dvaja z nás dokážu zjesť pol tucta toastov za 1,5 dňa. Dúfam, že sa mi čoskoro podarí najesť a znížiť chuť do jedla.

    Victoria Starshikova


    Výhody:Pohodlné, viacero režimov
    Nevýhody:Nie
    Nevýhody:Lacný, ale robí dobré toasty. Nie je spálený, rovnomerne opečený, časovač funguje včas. Vzhľad – štýlový. Niekoľko režimov napájania.

    Gennadij Melnikov

    Hodnotiť článok
    ( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
    Build Buildgans

    Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

    Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
    Comments: 2
    1. Dominik

      Ahoj! Chcel by som sa spýtať, aký je váš názor na Philips HD 2595? Máte s ním nejaké skúsenosti? Ak áno, ako dobre funguje a čo by ste o ňom mohli povedať? Ďakujem vopred za vaše odpovede!

      Odpovedať
    2. Zuzana Horváthová

      Čo sú zač tvoje skúsenosti s Philipsom HD 2595? Aké sú tvoje dojmy z používania tohto zariadenia? Máš nejaké tipy alebo odporúčania ohľadom tohto produktu? Ďakujem!

      Odpovedať
    Pridať komentáre