...

REDMOND RFP-3905

Urobil1 miesto v rebríčku:

Najlepší kuchynský robot s krájacími diskami

Prejsť na rebríček

Funkcie REDMOND RFP-3905

Všeobecné špecifikácie

Typ Kombinovať
Napájanie 700 W
Kapacita misky žiadne údaje
Blender je tu
Ovládacie prvky Počet rýchlostí: max. 2. Otáčky: 17000 ot/min, pulzný režim

Zahrnuté

Odšťavovač nie
Brúska nie
Chopper nie
Príslušenstvo viacúčelový nôž, rotačný krájač a drvič: 2 v balení, kotúč na julienne Celkový počet príslušenstva na krájanie: 7
Kotúč na krájanie

Špeciálne funkcie

Ochrana proti preťaženiu
Úložný priestor pre prídavné zariadenia

REDMOND RFP-3905 recenzie

Výhody:Dobrá funkčnosť, v kuchyni zaberá málo miesta.
Nevýhody:Najprv trochu cítil plastový zápach
Nevýhody:Kombajn dokáže ľahko naklepať kapustu, rovnomerne nakrájať zemiaky, mrkvu, klobásy, ľahko rozdrví aj tvrdú koreňovú zeleninu, ako je koreň chrenu. Veľmi rýchlo pripraví ovocné alebo zeleninové šaláty. Teraz zemiaky roztláčam len pomocou neho – jedlo chutí jemne a nemá hrudky.

Ohmat Julia


výhody:Niekoľko trysiek, dve rýchlosti
Nevýhody:Hluk a zápach plastu
Nevýhody:Vyhodil starý mlynček na mäso, kúpil nový. Kuchynský robot má dve rýchlosti sekania; nie príliš jemné alebo príliš hrubé sekanie. Dostupnosť niekoľkých príloh bola príjemná. Jedinou nevýhodou, ktorú môžem spomenúť, je silný hluk, ktorý kombajn spôsobuje, ale pre mňa to nie je obzvlášť dôležité. S výrobkom som bol vo všeobecnosti spokojný

lerig2


Výhody:Multifunkčné, kocky, špeciálne nože na cesto. Klobásovú tyčinku možno nakrájať na rovnaké plátky za 20 sekúnd.
Nevýhody:Kovový výstupok na rukoväti je uvoľnený (nie je to zlé, pretože už dlho chcela mixér).. Možno prilepiť)
Nevýhody:Vo všeobecnosti kúpené k narodeninám. Skvelý produkt. Pôvodne sme si vybrali mixér. Predajcovia nám však odporučili, aby sme sa pozreli na tento kuchynský robot, a nikdy sme to neoľutovali.

Sagabiev Andrei


Nevýhody:Trochu zmätený pri zostavovaní, ale to je len moja netrpezlivosť vyskúšať to skôr.
Nevýhody:Väčšinou ho používam na sekanie ovocia do smoothies. Ostré čepele, dobre pracuje s mrazeným ovocím, 3 minúty a zmrzlina je hotová. Rýchle a čisté strúhanie mrkvy na šaláty. Všetky časti sa dajú rýchlo a jednoducho umyť.

Likhacheva Alena


Výhody:Skvelá funkčnosť, nízka spotreba energie
Nevýhody:Nenájdené
Nevýhody:Vzal som si ho na narodeniny mojej manželky, t. . už dlho chcela mixér. Výrobcovi už dlho dôverujem, preto som si vybral tento model. Model RFP-3905 sa mi páči pre svoj štýlový vzhľad a prijateľnú cenu. Nože sekáčika pracujú tak, ako majú, a je dôležité, aby spotrebovávali veľmi málo energie. ľahko sa čistí, všetky časti a samotný prístroj sa dajú umývať vodou a saponátom. Odporúčam ho všetkým!

Ilyin Sergey


Výhody:Dobrý výkon, dobre naostrené čepele
Nevýhody:Kovový zápach po vybalení, nepohodlné čistenie malých častí
Slabé stránky:Varím často, ale vždy som používala ručný mlynček na mäso – je to veľmi nepohodlné a časovo náročné. Rozhodol som sa kúpiť kuchynský robot, pretože najdôležitejšie pre mňa bolo, aby sa neprehrieval a mal dobrý výkon. V tomto zmysle mi Redmond úplne vyhovoval. Hoci som bol najprv veľmi nešťastný z ostrého zápachu kovu, keď som ho vybalil.Chýbajú mi tiež vymeniteľné vzory (napríklad odšťavovač), za túto cenu si myslím, že ich môžu urobiť

Ken Fanna


Výhody:Veľký objem misky, množstvo trysiek
Nevýhody:Niektoré nástavce sa ťažko čistia
Nevýhody:Kuchynský robot redmond rfp3905 spočiatku uplácal svojím atraktívnym vzhľadom.Ako sa ukázalo, tento model je pomerne výkonný a funkčný. Mám rôzne nástavce na krájanie na kocky, plátky, mixovanie, drvenie a mletie. Nepostrádateľný pri konzervovaní, pretože objem misky umožňuje nasekanie veľkého množstva ingrediencií.

Oleynik Alena


Výhody:Kvalitné nože, veľa trysiek, miska navyše nikdy nezaškodí.
Nevýhody:Doručenie prepravnou spoločnosťou bolo nepohodlné.
nevýhody:Pokiaľ ide o model, môžem povedať, že za pomerne nízku cenu za kuchynský robot som si kúpil celkom slušné zariadenie z hľadiska výkonu. Výkonný, multifunkčný s množstvom nástavcov a extra kapacitou. Skvelý dizajn, ľahko sa čistí, beží takmer bez hluku v porovnaní s mojím starým kombajnom. Páči sa mi najmä to, že sa dá použiť aj ako mlynček na mäso a mletie je perfektné, dokonca melie aj žily. Chcela by som ho použiť na jemné krájanie julienne, ako napríklad na kórejskú mrkvu, ale nemôžem ho nikde nájsť, nie v žiadnom zariadení.

Komova Lisa


Výhody:Zaberá málo miesta, má veľa funkcií a nástavcov, je tu mixér
Nevýhody:nože a brúska sú veľmi ostré, pri umývaní sa bojím, že sa porežem
Nevýhody:Kúpil tento stroj nedávno, už vyskúšal všetky prílohy. Veľmi výkonný, pracuje dostatočne ticho, žiadne chrastenie. Urobila som polievkové pyré a krém na tortu, nakrájanú zeleninu na zálivku, veľmi rýchle a jednoduché. Mimochodom, kocky sa ukážu všetky rovnaké a dokonca aj šaláty vyzerajú super. Teraz si na varenie meliem takmer všetko, najmä cibuľu – z tej mi neslzia oči;)

Maria Lavrova


Výhody:Jeho multifunkčnosť, pohodlie, štýl a kvalita
nevýhody:Chcelo by to rôzne farby
Nevýhody:Dala som ju manželovi 23. februára) Samozrejme, najprv bol rozrušený. Ale potom sa všetko zmenilo, spestrila som náš rodinný jedálniček vďaka mnohým nástavcom na krájanie, strúhadlám, zabudovanému mixéru. Varenie si teraz vyžaduje menej času a úsilia. Kombajn nahradil väčšinu spotrebičov v kuchyni a zaberá málo miesta. Okrem toho pri kúpe poskytli dobrú zľavu!

Údaje potlačené používateľom

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Zuzana Šimonová

    Tento model REDMOND RFP-3905 je možno prémiový kuchynský spotrebič, ale nemám dostatok informácií. Je dostatočne spoľahlivý a efektívny? Poskytuje rôzne funkcie, ktoré sú užitočné pre každodenné použitie? Ako je to s jeho výkonom a odolnosťou? Aké sú recenzie tých, ktorí ho už vlastnia? Bol by som vďačný za vaše skúsenosti a odporúčania, aby som vedel, či je tento produkt vhodný pre mňa.

    Odpovedať
Pridať komentáre