...

Rommelsbacher TA 1400

Urobil1 miesto poradie:

NAJLEPŠIE SKLENENÉ KANVICE

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie Rommelsbacher TA 1400

Špecifikácie

Typ čajník
Kapacita 1.7
Napájanie 1400 Wattov
Typ vykurovacieho telesa uzavretá cievka
Čajník je tu
materiál karosérie kov/sklo

Funkcie

Termostat Áno, krok za krokom, teplotný režim – 5, 50-100 stupňov.
Udržuje teplo je tu
Zobrazenie je tu
Indikátor hladiny vody je tu
Rozmery (ŠxVxH) 22×26.5×20 cm

Rommelsbacher TA 1400 recenzie

Výhody:Odporúčam priateľom, pretože na trhu nie je podobná kanvica a lepšia, aj keď existuje niekoľko nevýhod
Nevýhody:Dlhé časy ohrevu, ale to je v popise. V oblasti rukoväte niekedy horí para, keď kanvicu zdvihnem hneď po ohreve, je na to aj výstražný nápis
Nevýhody:Skvelá kvalita kanvice. Drahé, ale stojí to za to.

keyjoke


Výhody:funkčné.
Nevýhody:Zahrievanie trvá dlhšie
Nevýhody:Skvelá kanvica Veľmi sa mi páči. Kompaktný, praktický

Chladná Vilena


Výhody:Kvalita výroby, dizajn
Nevýhody:NIE!
Nevýhody:Kanvicu používam už dlho a som s ňou nadšený. Odporúčam všetkým, ktorí pochybujú, aby ju videli „naživo“, ocenili dizajn a dotkli sa tlačidiel: veľmi pekné, žiadne spätné zrkadlá, super jednoduché! Existujú režimy na varenie rôznych čajov, je tu len rýchly ohrev, pogumované nožičky podstavca. Vyzerá veľmi kompaktne, nie je vôbec hlučný (keď už hovoríme o priemernom výkone, predtým som mal kanvicu od iného výrobcu s výkonom 2,2 kW, takže pri zahrievaní bola hlučná ako turbína lietadla).

Volkova Irina


Výhody:Krásna kanvica s pohodlným ovládaním. Rýchlo ohrieva vodu, umožňuje variť čaj priamo v kanvici, čo je veľmi pohodlné. Ľahko sa čistí.
Nevýhody:Jediným negatívom je, že aj keď ho používam menej ako mesiac, už sa mi začali objavovať tmavé škvrny na vyhrievacom povrchu, kde sa najviac zahrieva.
Nevýhody:S výrobkom som spokojný, je pohodlný a ľahko sa používa.

Yanin Yaroslav


Výhody:Dizajn, spoľahlivosť, citlivé a ostré tlačidlá. Tichý.
Nedostatky:Umiestnený ako 1,7 l, ale samotná kanvica má maximálnu stupnicu 1,2 l ( V pokynoch sa uvádza, že údajne 1,2 MAX na varenie a že na jednoduché varenie môžete naliať 1,7 l. Ale ako mám zmerať 1,7 l?? okom? Po Tefal 2,2 kW varí vodu oveľa dlhšie.
Nevýhody:Žiadna stupnica 1700 ml (

šumadan šumadan


Výhody:Vynikajúci model! Dobre premyslené v každom detaile, kvalita materiálov a dizajnu na vysokej úrovni, voda sa rýchlo varí, jednoduché ovládanie a zobrazenie, veľké veko úplne odnímateľné – ľahko sa čistí, vnútorné veko možno upevniť, pohodlná rukoväť, veľmi praktický výtok, nemožno vymenovať všetko … Lepšie ako akékoľvek BORKs o rád)
Nevýhody:Príjemne prekvapený, že sklo/dno sa pri varení čaju takmer nefarbí. Najlepšie otestované pri kúpe – najprv som dostal model s malým vŕzganím pri zapojení – okamžite som ho vymenil za funkčný model.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Všetky. Veľkosť, dizajn, kvalita
Nevýhody:Nervozita po varení 30 minút po varení
Nevýhody:Dlho som si vyberal sklenenú kanvicu. Prechod cez. žiadne výčitky. Hoci cena je trochu drahý. Ale tu platí zásada, že je lepšie preplatiť a neľutovať

Grigoryev Konstantin


Výhody:Vzhľadom na pomer ceny a výkonu je skutočné skóre 6 (!). Vynikajúca ergonómia. Možnosť používať ako čajník aj ako bežnú kanvicu. Veko je dvojité: stred je odnímateľný na nalievanie vody a vkladanie sieťky, veľký priemer je odnímateľný na starostlivosť o banku. Jasné elektronické ovládanie. Každý detail bol premyslený. Najviac ma potešili pogumované nožičky na kanvici – je pekné, keď sa výrobca stará o spotrebiteľa.
Nevýhody:Nie. Cena je úplne adekvátna kvalite a rozsahu ponúkaných funkcií.
Nevýhody:Predtým mal pár BORK… sú určite štýlové, ale nie tak prepracované a pohodlné. Mimochodom, Bork mal podobný model (zdá sa, že skopírovali myšlienku), ale Bork nebol schopný urobiť to tak pohodlné, a to stojí viac ako dvakrát drahšie. Ak táto kanvica vyhovuje vášmu rozpočtu, bez váhania si ju kúpte.

PetrMobile


Výhody:Krásne
Nevýhody:Po zapojení do siete vydáva základňa kanvice syčivý pískavý zvuk a nikdy neprestane pískať….Aj v pohotovostnom režime a bez kanvice…Pri zapojení do siete neustále píska

Dmitrij Ponomarev


Nevýhody:Kanvica je skvelá, vďaka tomu, že jej telo je sklenené a nie plastové, je udržiavanie čistoty jednoduché. Rýchlo sa zahrieva. Má kanvicu, čo je pre mňa veľmi výhodné. Všetko je vyrobené kvalitne, som s ním spokojný.

Marina Pshenitskaya

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 3
  1. Michal

    Ahoj! Čítate tento text a zaujíma vás Rommelsbacher TA 1400. Chcel by som sa spýtať, či niekto z vás má skúsenosť s týmto produktom. Ak áno, prosím, napíšte svoje hodnotenie a či by ste ho odporúčali. Ďakujem!

    Odpovedať
    1. Igor

      Ahoj! Bohužiaľ, nemám osobnú skúsenosť s produktom Rommelsbacher TA 1400, ale môžem sa pokúsiť vyhľadať viac informácií o ňom, ak chceš.

      Odpovedať
  2. Milan Hudáček

    Mohol by mi niekto povedať viac informácií o Rommelsbacher TA 1400? Aké sú jeho špecifikácie a funkcie? Máte s týmto produktom nejaké skúsenosti? Odporúčate ho? Ďakujem.

    Odpovedať
Pridať komentáre