...

Russell Hobbs 21150

Skontrolované2. miesto hodnotenie:

NAJLEPŠIE RÝCHLOVARNÉ KANVICE S PLASTOM

Prejsť na hodnotenie

Russell Hobbs 21150

TECHNICKÉ VLASTNOSTI

Typ kanvica
Zväzok 1.7
Napájanie 2200 Wattov
Typ vykurovacieho telesa uzavretá cievka
Materiál puzdra plastové

Funkcie

Bezpečnosť Zámok veka
Filter je, materiál: nylon
Termostat Áno, stupňovité, 60 – 100 stupňov.
Zobrazenie
Indikátor zapnutia
Priehradka na kábel pozri
Ďalšie informácie funkcia udržiavania teploty

Russell Hobbs 21150 recenzie

Výhody:– krásna – rýchlo varí – môžete si zvoliť požadovanú teplotu vody (25-100 stupňov) – je tu funkcia udržiavania teploty – vždy vidíte, aká je momentálna teplota vody – jasné modré podsvietenie displeja – matný povrch, príjemný na dotyk
Nevýhody:– kanvica sa musí otáčať, aby bolo vidieť, koľko vody je v nej (nie že by mi to veľmi vadilo)
Nevýhody:Veľmi spokojný s nákupom. Dlho sme vyberali kanvicu a rozhodli sme sa pre tento model. Popis je nesprávny!!! Kanvicu možno ohrievať od 25 do 100 stupňov, čo je veľmi pohodlné! Najmä pre tých, ktorí kŕmia dieťa umelým mliekom. Zobrazuje teplotu presne na stupeň. Príjemné, jasné modré podsvietenie, viditeľné aj v tme, netreba sa pozerať zblízka. Samomatný, takže nezanecháva škvrny od prstov. Spočiatku má plastový zápach, neovplyvňuje chuť vody, úplne vyprchá za 2-3 dni. Vo svojej cenovej kategórii jeden z najlepších (kúpil za 1 800).

Ostanina Elena


Výhody:Pomer cena/výkon je skvelý (vzal to za 2500 s dopravou).
Nevýhody:1. Ako už bolo napísané, displej na jednej strane a hladina vody na druhej strane. Pre mňa je to za tie peniaze v poriadku. 2. Displej je veľmi jasný, v noci vidíte celú kuchyňu ;) keď prídete na drink a udrie vám do očí. Ale možno je to individuálne. v noci v kuchyni nie je čo robiť ;)
Nevýhody:Niekto napísal, že to smrdí ako plast – mal som to 2 krát, v oboch prípadoch, keď je hladina vody nižšia ako minimálna povolená. V príručke sa uvádza, že ak nalejete menej, ako je minimálna povolená hodnota (0,5), kanvica vydrží menej. Takže zrejme musíte pracovať podľa príručky. ;)

Paulína Pavlovová


Výhody: Reguluje teplotu v krokoch po 5 stupňoch od 25 do 100 udržuje teplotu od 25 do 95 počas 40 minút potom sa vypne Nevýhody: Čisto zo zlomyseľnosti: pomerne rýchlo vychladne ( týka sa to spotreby elektrickej energie na vykurovanie) displej veľmi jasný ( na prvý krát v noci až vystrašený ) hoci svieti krásnou modrou farbou. Indikátor hladiny vody je na opačnej strane displeja, ako je ten, ktorým musíte kanvicu otočiť, čo mi veľmi nevyhovuje
Nevýhody: displej je veľmi jasný svieti krásne modro. Ukazovateľ hladiny vody sa nachádza na opačnej strane displeja, ako je ten, ktorým musíte kanvicu otočiť
Nevýhody:v 1.Rok 5 unikol s hroznou silou pri otvorení zistil, že telo prasklo na križovatke s ohrievačom (mimochodom, sú navzájom nitované) v dôsledku vody začala padať na dosku (je to absolútne nič nie je chránené) v dôsledku toho sa kanvica najprv prestala vypínať a potom iskry blikali dobre bol blízko a potom oheň by bol veľmi pravdepodobný, ako ukázal internetový výskum tento problém je pomerne častý v tejto kanvici vo zvyšku pracoval verne od novembra 2015

Údaje potlačené používateľom


Výhody:– Voľba teploty – Rýchly ohrev vody – Dizajn – Cena je primeraná (cca 3000)
nevýhody:– Indikátor vody je pre ľaváka v čudnej polohe
Nevýhody:V zásade kvalitná rýchlovarná kanvica. Svoju funkciu, a to ohrev na určitú teplotu, plní celkom dobre. Voľba teploty je pravda, pri výbere hlavného režimu ide od 100 nadol, ale v režime vykurovania z nejakého dôvodu od 40. V prvých týždňoch je mierny zápach (strašiak všetkých plastových kanvíc), ale čaj nie je cítiť. Spokojný s nákupom, hodnotenie niekde okolo 4.5.

Istomin Dmitrij


Výhody:Displej, na ktorom vidíte, aká je teplota. Dokáže ohriať vodu na vopred stanovenú teplotu a udržiavať ju.
Nevýhody:Teplota predhrievania sa po každom vybratí zo stojana obnoví na 40 °C. Doska elektroniky v spodnej časti kanvice nie je potiahnutá, dostalo sa do nej trochu vody a začala sa neustále zahrievať bez vypnutia. Dobrá vec, že som v tom dobrý, rozobral to, videl problémy, vyčistil kyselinu, lakoval celú dosku.
Nevýhody:Kúpil som dve rýchlovarné kanvice do práce a kancelárie. Kanvica nie je zlá, ale nie je dobre premyslená. Používam ho už 1 rok a 2 mesiace. Režim vykurovania na určitú teplotu, kvôli ktorému bol zakúpený, je nepohodlný na používanie. Po zakúpení by ste ho mali hneď rozobrať a aspoň nalakovať dosku, všetky stopy a komponenty. Inak skvelá kanvica.

HydroMatic


Výhody:Podsvietený displej, možnosť ohrievania bez uvedenia do varu.
Nevýhody:Možno je kábel krátky, ale tak to nie je.
Nevýhody:Kúpil som ho pred rokom (2000 Euro v Technosil), plne spokojný, vôňa plastu zmizla za týždeň, ale voda necítila, všeobecne som spokojný ako slon, radím, aby sa to.

ClaS HneFF


Výhody:Výkon, spoľahlivosť, funkčnosť
Nevýhody:všetko bolo v poriadku
Nevýhody:Osobne sa mi páčilo kanvica vyzerá skvele, vysoká kvalita, varí rýchlo, plus výber teploty a údržba, za cenu všeobecne tak elegantné!

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Nie je hlučný Šikovný výtok
Nevýhody:Telo sa príliš zahrieva Zápach plastu Displej je príliš jasný Krehké veko
Nevýhody:Pri ohrievaní indikátor ukazuje teplotu, na ktorú kanvica ohreje vodu, ale nie aktuálnu teplotu. Zobrazuje teplotu vody s presnosťou na stupeň po ohreve. Upd. Zápach plastu časom ustúpi.

Marčenko Evgeny


Výhody:Nezapácha, dobre a rýchlo sa zahrieva, ohrev funguje skvele
Nevýhody:Dobrá vôňa, trochu hlučná
Nevýhody:Vymenili sme našu starú kanvicu, ale dlho sme ju nepoužívali. Po približne 4 mesiacoch používania kanvica vyhorela so zápachom. Po „pitve“ sa ukázalo, že konštrukčným prvkom tejto kanvice je ovládacia doska v spodnej časti, bola celá pokrytá vlhkosťou a následky vlhkosti na doske – vypálené stopy. Neodporúčame užívať.

Ozhigov Alexey


Výhody:– Pohodlná regulácia teploty. – Nie vysoká cena.
Nevýhody:– Kanvica sa po ohreve nevypne, kým ju nevyberiete z podstavca, displej ešte 40 minút svieti mŕtvym modrým svetlom. – Nie je vhodné ju naplniť vodou. – Veľmi hlasný. – ikony na ovládacích tlačidlách sa veľmi rýchlo vymazávajú.
Nevýhody:Toto je druhá kanvica Russell Hobbs, ktorú som si kúpil (prvá bola drahšia Russell Hobbs 14743, ktorá pomaly zomrela do 2 rokov). Nechal som sa oklamať plynulou reguláciou teploty a nízkou cenou kanvice. A hľa, kúpil som ho v januári 2015., V septembri sa už jednoducho nezapne. Niekoľko dní pred poruchou začal zlyhávať snímač teploty a prestal snímať teplotu, potom kanvica jednoducho zomrela. Už nikdy si nekúpim iný spotrebič Russell Hobbs, t.. Nechcem platiť za veci, ktoré sú krásne, ale nie sú pohodlné alebo spoľahlivé.

Natalia Struková

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Juraj Blaško

    Russell Hobbs 21150 je populárne kuchynské zariadenie, ale mám pár otázok. Ako dlho trvá variť rižu s touto rýchlovarnou kanvicou? Je na to potrebná udržiavacia teplota? Ako sa čistí tento prístroj? Aké sú jeho hlavné výhody oproti iným modelom? Ak máte s týmto zariadením skúsenosti, prosím, povedzte mi viac o jeho výkone a spoľahlivosti. Ďakujem!

    Odpovedať
Pridať komentáre