...

Tefal 887241

Urobil3 miesto poradie:

Najlepší jogurtovač v strednej cenovej kategórii

Prejsť na rebríček

Vlastnosti Tefal 887241

Všeobecná charakteristika

Ovládacie prvky mechanické
Princíp fungovania Neustále vykurovanie
Materiál puzdra plast
Materiál nádoby sklo
Počet nádob 8
Indikátor LED je tu
Napájanie 120 W

Funkcie

Viac informácií kniha receptov

Rozmery

Rozmery a hmotnosť (ŠxHV) 22x22x15 cm, 2.39 kg

Tefal 887241 recenzie

Výhody:Kompaktné, robustné telo
Nevýhody:Nenašiel ju pre mňa
Nevýhody:Dôvodom, prečo som si kúpil tento model, bol tvar, ktorý je prakticky obdĺžnikový – je ideálny pre moju malú kuchyňu. Samozrejme, že cena nehrala hlavnú úlohu, bola to skôr rozpočtovo prijateľná možnosť. Používam ju od narodenia dieťaťa a varím v nej každý deň, dokonca sa mi už stalo, že spadla a koše spadli na zem, o koši ani nehovorím, netušila som, že bude taká odolná. Používam suché várky BakZdra a som veľmi spokojný s kvalitou a chuťou konečného produktu.

Vinogradskaya Olesya


Výhody:* Zabezpečuje rovnomerný ohrev pohárov; * Pohodlný objem jednotlivých pohárov, optimálny počet pohárov, optimálny objem prísad. * Po prvom zahriatí sa dá odpojiť zo zásuvky.
Nevýhody:* Počiatočné zahrievanie nestačí na celý čas, keď nádoby po 8 alebo 10 hodinách vyberiete, sú mierne teplé. Po niekoľkých hodinách používania sa dá buď reštartovať, alebo lepšie zabaliť, prípadne oboje naraz. * Nie je to najkompaktnejšia veľkosť.
Nevýhody:Myslím, že toto je najdôležitejší detail: tento jogurtovač má „akumulátor tepla“ – hrubú podložku medzi ohrievačom a vnútorným priestorom, kde sú umiestnené poháre. Ohrev ide najprv do tejto batérie, ktorá ho potom odovzdá plechovkám. V dôsledku toho je ohrev veľmi rovnomerný, mimoriadne šetrný, nedochádza k prehriatiu. Ideálne podmienky pre jogurtové baktérie.

Kudrin Igor

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Dominika Trúchlová

    Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, akú veľkosť má produkt Tefal 887241? Ďakujem.

    Odpovedať
Pridať komentáre