...

Kitfort KT-1002

Obsadené2 miesto hodnotenie:

NAJLEPŠIE ÚSPORNÉ PARNÉ ČISTIČE

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie Kitfort KT-1002

Všeobecné špecifikácie

Typ parný mop
Napájanie 1680W
Tlak pary do 1.50 barov
Teplota pary 98 °C
Nádrž na vodu 0.45
Maximálny výstup pary 28 g/min

Funkčnosť

Nastaviteľná regulácia pary

Príslušenstvo

Odnímateľná nádrž na vodu je tu

Funkcie

Rozmery (ŠxVxH) 63.1×30.6×13.6 cm
Hmotnosť 2.2 kg
Dĺžka napájacieho kábla 5

Recenzie na Kitfort KT-1002

Výhody:1. Dostatočne silný výstup pary pri nízkej spotrebe vody 2. Jednoduché používanie 3. Rýchle naparovanie nečistôt
Nevýhody:Zanecháva pruhy
Nevýhody:V kúpeľni robí zázraky s mydlovými zvyškami na stenách, rohy potrebujú extra kefovanie, laminátové podlahy (hoci na ne nie je skvelý): Najprv som po vysávaní používala parný mop, ale zanechával šmuhy, ktoré neznášam, takže teraz rýchlo prejdem bežným mopom bez saponátu a potom použijem parný mop. Žiadne šmuhy, veľmi čisté, som spokojný. Použitie na iné hladké povrchy: čokoľvek, čo som sa snažil vyčistiť: dvere, strop v kúpeľni, dvere na skrini…, Všetky nečistoty zvládne v okamihu :)

Sheremetyeva Tatyana


Výhody:Parný dobrý
Nevýhody:šnúra je v ceste, ťažko sa oplachuje tkanina
Nevýhody:Jediný problém s mopom je, že lepšie ničí baktérie, pretože para je taká horúca

Investície Rosmorport


Výhody:Dobre čistí podlahu, keď funguje
Nevýhody:Pracoval po dobu záruky a v tomto bode sa rozhodol dať menej pary
Nevýhody:Zariadenie je samo o sebe skvelé, nahrádza vedro a handru, dobre drhne podlahu a ničí baktérie. Musí fungovať po vysávaní, inak zanechá špinavé šmuhy. Tento konkrétny model však vydržal presne jeden rok. Potom začal produkovať veľmi málo pary, a to aj pri maximálnom výkone. Kedysi sa na jednu miestnosť spotrebovala takmer celá nádrž, ale teraz je potrebná 1/4 nádrže s príslušnou kvalitou čistenia. Všeobecne do koša. Ale myšlienka mopu v pohode, budem hľadať drahší model a inú značku.

Kinder Maxim


Výhody:Funguje skvele, šnúra je dostatočne dlhá, pohodlne sa krúti, dodávka pary je nastaviteľná. Praktické, ak potrebujete rýchlo utrieť podlahu. Koberec môžete ošetriť špeciálnou tryskou (horúca para, ktorá zničí všetky baktérie), čo sa hodí mamičkám detí.
Nevýhody:Predtým, ako tento mop začne fungovať, musíte pozbierať všetky omrvinky. Šmuhy na listoch.
Nevýhody:Hlavy mopu možno prať v práčke. Pri druhom pokuse som si kúpil mop, mop 1 bol zrejme vo vitríne nefungoval podávanie pary, dobré vrátiť peniaze.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Dobre sa čistí a nie je drahý
Nevýhody:Okamžite sa rozbije
Nevýhody:Tlačidlo napájania sa zlomilo po mesiaci používania. Opravené stránky. Ďalší mesiac a nové tlačidlo sa rozbije. Vyhoďte tento kus odpadu do koša. Budem si musieť kúpiť philips

Martynov Timofej


Výhody:Funguje už 1,5 roka.
Nevýhody:Utierky sa opotrebujú a nie sú v predaji.
Nevýhody:Používam ho už rok a pol. Vhodné pre laminátové podlahy. Aj pri maximálnom výkone sa laminátovej podlahe nič zlé nestane. Mop má matný povrch: lesklý efekt je spôsobený čistiacim prostriedkom, ktorý sa v mope nepoužíva, ale podlaha je čistá a dekontaminovaná, ale nie je lesklá. Existuje niekoľko rozvodov, ale nie veľa. Škvrny mi nevadia, para ničí mikróby. Zariadenie má špinavú handru na oblečenie. Handry by sa mali dať prať v práčke, ťažko sa perú ručne.

Korovin Vadim


Výhody:Podlahy vytieram pomerne často, pretože mám doma malé dieťa. Najprv som čistila mopom, ale niektoré škvrny zostali a musím ich utierať rukami. Tento mop vyčistí všetko hneď na prvýkrát. Regulátor pary sa ľahko používa: na laminátové podlahy používam minimálnu hodnotu a na dlažbu maximálnu. Pohodlný dizajn, jednoduché čistenie a skladovanie.
Nevýhody:Zariadenie má na rukoväti priehradku na batérie, ale veko sa stále odlepuje. Nie je to kritické, pretože pri práci ho automaticky držíte rukou, ale samotná skutočnosť je nepríjemná.
Nevýhody:Mohla by ho zradiť absencia nástavcov, ale za svoju cenu je to dobré, jednoduché a cenovo dostupné zariadenie.

Arkusha Antonina


Výhody:Skutočne čistí čalúnený nábytok. Byt je čistejší, pretože pri každom čistení podlahy nie je potrebné používať vysávač.
Nevýhody:Veľmi zle čistí podlahu, šmuhy zostávajú aj pri najnižšom nastavení výkonu. Podlaha je tak matná a bez pocitu čistoty. Nie je vhodný na laminát (v návode sa uvádza, že tento mop je vhodný len na parkety, linoleum, dlaždice, mramor a kameň). Čistenie podlahy je dvakrát tak časovo náročné, pretože je potrebné používať vysávač. V príručke sa uvádza, že pomáha zbaviť sa odolných škvŕn na kobercoch. Nepomáha, škvrny sú len o niečo ľahšie. Detská plastelína sa z laminátu tiež nestiera, len trochu, čiastočne. Pri umývaní čalúneného nábytku sa rám mopu stále odlepuje. Pri drhnutí podlahy sa vám ruka zachytí o spínače napájania na rukoväti, čo spôsobí, že sa napájanie samo zapne a je potrebné ho ovládať. Šnúra. Už som o tom písal tu. Umiestnenie na umývací povrch. Stále sa pod ňu dostáva. Čistenie je naozaj nepríjemné.
Nevýhody:Pri kúpe mopu sme si neuvedomili, že nie je vhodný na laminátové podlahy.. v niekoľkých recenziách sme sa dočítali, že je univerzálny a dá sa použiť na akýkoľvek typ podlahy. Myslím si však, že keby sme mali parkety, výsledok by bol rovnaký. Máme svetlý laminát, na ktorom nie sú vidieť nečistoty. Škvŕn od mopu sa však nezbavíte. Stredne náročné a náročné režimy veľmi nepoužívam, pretože je ťažké zbaviť sa škvŕn na koberci.. podlaha po nich je naozaj mokrá. Prvých päť minút, keď je mop suchý, sa zdá byť v poriadku, potom sa namočí. V prvom režime zostáva tiež mokrý, ale nie až tak. Do vody sme začali pridávať dobrý čistič na podlahy, šmúh je o niečo menej. Celkovo si myslím, že tento mop laminátovej podlahe nijako neškodí: podlaha je rovnako mokrá ako akýkoľvek iný mop a vôbec nie je horúca (je teplá alebo studená), ako si mnohí ľudia myslia. Bohužiaľ, ani podlaha nie je použiteľná. Mop dobre vyčistil našu bielu pohovku. Nebola špinavá, ale za 5 rokov stratila svoju sviežosť. Keď ste začali čistiť, na pohovke sa začali objavovať čierne žmolky. Najprv sme si mysleli, že vodný kameň spôsobuje samotný mop. Potom je čoraz mokrejšia. Skončilo to čiernymi žmolkami po celej pohovke. Pozbieral som ich vysávačom a naša pohovka získala späť svoju sviežosť. Celkovo by som tento mop neodporúčal, najmä pre tých, ktorí majú jednotné lesklé podlahy. Veľmi frustrujúce. Teraz sa pozerá na nový parný mop Philips, ako aj na robotický vysávač.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Dobre vyčistite podlahy
Nevýhody:Zlomil sa po 3 mesiacoch používania
Nevýhody:Dobre vyčistené, ale všetko dobré raz skončí. Po 3 mesiacoch vydávala len veľmi málo pary. Pravdepodobne upchaté kanály kvôli vodnému kameňu. Pre tých, ktorí ho používajú – používajte destilovanú vodu alebo hľadajte mop so samočistiacim systémom.

Karpov Andrej


Výhody:kompaktnosť, účinnosť
Nevýhody:Zanecháva malé šmuhy na laminátovej podlahe; biele handry, ktoré nejdú von
Nevýhody:Myslela som si, že bude príliš malý, ale fungoval naozaj dobre. Výkon pary je dostatočný na vyčistenie podlahy od prachu, nečistôt. Je príjemné si myslieť, že mop dokáže ničiť baktérie a zárodky. Podlaha je naozaj čistá a vzduch je sviežejší. S predčistením vysávača je výsledok viac ako to)

Údaje potlačené používateľom

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Miroslav Novák

    Aké sú presné rozmery a hmotnosť Kitfort KT-1002? Má táto domáca spotrebič vhodnú kapacitu pre rodinu s tromi členmi? Môžete odporučiť tento vysávač naškodíťi? Má dobrú funkčnosť s rôznymi povrchmi? Ďakujem predom za odpovede a rady.

    Odpovedať
Pridať komentáre