...

ProfiCook PC-KW 1040

Urobil3. miesto v hodnotení:

NAJLEPŠIA ELEKTRONICKÁ VÁHA S MISKOU

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie ProfiCook PC-KW 1040

Celkový výkon

Typ elektronický
Limit váženia 5 kg
Presnosť merania 1
Tarotová kompenzácia je tu
Dôsledné váženie nie
Meranie objemu kvapaliny je tu

Zobrazenie

Časovač nie
Sledujte stránku nie

Napájanie

Typ batérie 2 AA
Automatické vypnutie je tu

Funkcie

Tárovací dizajn miska
Odnímateľná miska je tu
Kapacita misky 2
Materiál misky oceľ
Materiál oceľ

Recenzie na ProfiCook PC-KW 1040

Výhody:Všetky kovové povrchy v t.h, a misa, je podsvietenie, ľahko sa pozrieť na displej t.. má stojan, je veľmi presný, po vložení prázdnej tary sa dá vynulovať – kompenzácia tary, v podstate všetko dobre vykonané
Nevýhody:Priehradka na batérie roztrhne kryt batérie, t.. Úzke, ťažko sa vyťahuje z priehradky príliš t.., Žiadna šnúrka a samotné batérie sa vkladajú s ťažkosťami, batérie s kapacitou 2600 mAh, stačí na 20 vážení, ak sú batérie aj mierne podnabité, aby sa vložili, píše Lo – nízke nabitie a vypne sa. Ako riešenie problému s batériou bol zvolený 5 V napájací zdroj pre mobilný telefón, ktorý sa pripája priamo do priestoru pre batériu.
Nevýhody:Vzal by som si tento model s vedomím týchto nevýhod – nie. Expert4u je profesionálny názor na akýkoľvek druh informácií. Recenzie, testy, porovnania, hodnotenia, odporúčania, najlepší z radu, top 5.

Výhody:Hlavná vec je celokovové telo a misa. Presnosť naozaj od 1 gramu. Používam ho často, za rok používania som nemal žiadne problémy a ešte som nevymenil batérie.
Nevýhody:Nenašiel žiadne.
Nevýhody:Miska váhy ich dokáže úplne zakryť! Misku z váhy odoberiete, zakryjete a použijete ako stojan – to znamená, že priestor, ktorý ste vyčlenili pre váhu, zostáva vaším pracovným priestorom :) Považujem ho za veľmi praktický. Keďže miska má objem 2 litre a kovovú misku, slúži mi ako ďalšia „rýchla miska“ v kuchyni.

Vasharin Dmitrij

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Lýdia Mrázová

    Ahoj! Mohli by ste mi poskytnúť bližšie informácie o ProfiCook PC-KW 1040? Chcel by som vedieť, ako sa tento produkt líši od iných kuchynských zariadení a aké sú jeho hlavné funkcie a výhody. Tiež by som bol vďačný za vaše osobné skúsenosti s týmto výrobkom. Ďakujem!

    Odpovedať
Pridať komentáre