...

Bosch TDI 902836A

Urobil2 miesto Hodnotenie:

Najlepšie žehličky pre domácnosť (pomer ceny a kvality)

Prejsť na rebríček

Špecifikácie Bosch I 902836A

Všeobecná charakteristika

Napájanie 2800 W
podošva CeraniumG
  • ssée
  • Stála para Áno, do 55 g/min
    Automatické nastavenie pary je to
    Parný ráz Vertikálny naparovač s výkonom 200 g/min
    Funkcia Spritz je tu
    Zväzok 400ml nádržka na vodu

    Bezpečnosť a ochrana

    Systém ochrany proti vodnému kameňu je to
    Samočistiaci systém je
    Systém proti odkvapkávaniu k dispozícii na

    Comfort

    Sieťový kábel guľôčková montáž na puzdre
    Dĺžka šnúry 2.5

    Recenzie spoločnosti Bosch I 902836A

    Výhody:Farba
    Nevýhody:Nedá sa žehliť ani štandardné bavlnené tkaniny, funkcia antishine nefunguje, strašne bzučí. Nekĺže po tkanine.
    Nevýhody:Príšerné železo! Nekupujte pozitívne recenzie. Skúšal som žehliť normálnu bielizeň – nejde žehliť, musí byť tvrdá. Žehlenie čiernych blúzok v režime antishine, belavý lesk ako pri žehlení bežnou žehličkou. Nekĺže po tkanine, čo spomaľuje proces, bežná žehlička dokáže vyžehliť bielizeň trikrát rýchlejšie. Po žehlení vyzerá oblečenie špinavé, akoby ešte nebolo vyprané.

    Údaje potlačené používateľom


    Výhody:Bezkonkurenčná farba, pohodlná rukoväť žehličky, výkonná para, systém samočinného vypnutia, skutočne odolná proti poškriabaniu žehliaca plocha. Skvelé žehlenie, veľká priehradka na vodu, šnúra sa nezamotáva, výborne naparuje.
    Nevýhody:Krásna, štýlová a spoľahlivá žehlička. Dostal to ako darček pred 3 mesiacmi. A okamžite som hodil svoju starú žehličku do špajze. Veľmi rýchlo žehlí všetky záhyby, ktoré predchádzajúci nemohol, a robí to ľahko aj pri nízkej teplote, a vďaka úzkej výlevke žehlí aj medzi gombíkmi a všetkými druhmi malých detailov. Nič sa nezakopáva, dokonale kĺže, žiadne žehlenie, čistá radosť. Otvor na vodu je veľký a dá sa ľahko naplniť. Funkcia automatického vypnutia mi vyhovuje, ak ju zabudnem vypnúť, nemusím sa báť a je úspornejšia z hľadiska spotreby energie. Jednoduché používanie, zrozumiteľné funkcie.

    Beljaková Irina


    Výhody:Pekné, nenáročné sfarbenie. Varenie v pare, funkcia spritz. Podrážka Ceranium g
  • pozri. Dlhá šnúra, žiadne zamotanie, pretože pripevnenie k telu je guľôčkové. Systém proti odkvapkávaniu a samočistenie. Veľká nádrž na vodu.
  • Nevýhody:Nemohol som sa rozhodnúť pre model, ale kúpil som si túto žehličku a ani trochu som to neoľutoval.žehlička je super! Skvelý dizajn, krásny naživo. Masters c žiadny problém, jednoduché ovládanie, skvelá para, podošva len trieda, žiadne lepenie, žiadne škrabance, skvelý sklz. Pohodlne umiestnené tlačidlo Steam. Úzka hubica umožňuje žehlenie ťažko prístupných miest. Žiadne kvapky ani odkvapkávanie, prúd pary je taký veľký, že môžete žehliť viac vrstiev naraz. Aj pri vysokých teplotách pary a maximálnom tlaku pary zostáva dostatok vody na dlhý čas. Žehlenie ma baví, hoci predtým som ho nemala rada. Škoda, že som si ho nekúpil skôr

    Vishnyakova Rimma


    Výhody:Vzhľad je skvelý, je tu dobrý materiál podošvy, je tu parný šok, rýchlo vyhladzuje bielizeň, je tu systém proti odkvapkávaniu (žiadne kvapky alebo bežce na oblečení, posledná žehlička práve to často trpela), veľká nádržka na vodu
    Nevýhody:Nežehlím si oblečenie tak často, ale bez žehličky aj tak nemôžem žiť, tie isté košele a obleky sa jednoducho nedajú nevyžehliť, takže som žehlenie vždy vnímal ako ťažkú prácu, vzhľadom na to, že posledná žehlička rada zanechávala škvrny na oblečení. Párkrát po žehlení dokonca prežehlil bielizeň – hrozné. Všetko tu funguje perfektne, žehlička žehlí a nepletie sa, takže je bezpečné si ju kúpiť, nebudete sa s ňou musieť trápiť

    Rada Tarahová


    Výhody:Dobrá para, dobrá podrážka
    Nevýhoda:Chladenie podošvy trvá dlho, je hlučná
    Nevýhody:Keď som si kúpil žehličku, bol som zmätený štítkom Ja som sa tomu zasmial a nevenoval som tomu pozornosť. Keď som prišiel domov, uvedomil som si, že správa bola oprávnená a opodstatnená. Priame vstrekovanie s turbodúchadlom (alebo v bežnej reči turbodiesel) prebudí žehličku z prvej zástrčky a vydá zo seba všetku svoju žehliacu silu. Systém dodávky paliva (pary) nie je v skutočnosti gravitačný ako vo väčšine žehličiek, ale má vlastné dúchadlo – motor, ktorý hučí ako plnohodnotná dieselová jednotka. Spočiatku zábavné – potom to začne byť nudné. Nemám žiadne ďalšie sťažnosti na toto zariadenie.

    Karavajev Alexander


    Výhody:Dobrý vzhľad, pri naparovaní nekvapká na látku, priestranná nádržka na vodu, šnúra dostatočne veľká na to, aby ste nemuseli neporiadne žehliť.
    Nevýhody:Funkcia pary funguje na päť a plus: spracované kabáty, bundy, plédy a záclony sú hladké bez žehlenia, len s použitím vertikálnej pary. Záhyby (nohavíc, skladaných sukní atď.) sa žehlia na prvýkrát, čím sa urýchľuje proces žehlenia.Drobné detaily, závesy – žehlička si so všetkým poradí bez problémov.

    Isobel


    Výhody:Praktická rukoväť a upevnenie na šnúrke, nie je ťažké, ľahko sa nasadzuje na látku.
    Nevýhody:Túto drahú žehličku som si kúpil na radu vedúceho predajne na pravidelné žehlenie koncertných kostýmov. Moje dcéry sa venujú spoločenským tancom a šaty, ušité z tenkých látok, majú veľa detailov, súprav atď..Nemôžem povedať, že žehlička urýchľuje proces žehlenia, ale kvalita žehlenia sa určite zlepšila. Navyše niektoré časti sú len ošetrené parou a tkanina sa sama vyhladí.Ešte lepšie.

    Oleg Yudashkin


    Výhody:Dobre vyzerajúci model. Žehličky s parou aj bez pary – vždy skvelý výsledok.
    Nevýhody:Výkonná žehlička, môžem s ňou žehliť posteľnú bielizeň niekoľkokrát a všetko vyžehlí v poriadku. Skracuje čas žehlenia na minimum. Netušila som, že žehlenie bude také jednoduché. Len kúpil nie preto, že som chcel, ale kvôli naliehavej potrebe, staré železo bolo rozbité. Veľmi dobrá hodnota za peniaze. rýchlo sa zahrieva. Para ide po celej ploche, nielen po špičke, ako sa to často stáva pri žehličkách.

    Zueva Ulyana


    Výhody:Dobrý vzhľad, veľká nádržka na vodu 0,4 l, úzka hubica, výkonný parný asistent, pohodlné žehlenie, dlhá šnúra.
    Nevýhody:Žehlička je skvelá! Používa sa viac ako rok, funguje perfektne! Bez námahy vyhladí všetky záhyby, parný režim je super! Pohodlný úzky nos, ktorý umožňuje dokonale vyhladiť látku medzi gombíkmi. Niekomu sa môže zdať trochu ťažký, keď je nádržka plná vody, ale pre mňa je to výhoda, pretože ho nemusím pri žehlení tlačiť.

    Yulia Yeremina


    Výhody:Ťažké, vyhladzuje bavlnené košele s 1 drôtom Pohodlne sa drží v ruke Ako podošva jazdiaca na tkanine, sebavedomá a jasná Plne automatická, rozpozná, kedy je čas na paru.
    Nevýhody:Trochu hlučné, najmä keď je čerpadlo zapnuté
    Nevýhody:Predtým som 2 roky používal žehličku Philips GC 4850, ale jej podkladová doska sa začala na jednom mieste trochu opotrebovávať a niekedy začala páliť košele. Vzal som Bosch – dobre, páni, akoby z VAZ zmenil na dobré zahraničné auto. Cenový rozdiel asi 1000 Euro, ale potešenie z žehlenia Bosch krát viac. Skrátil som čas žehlenia košieľ takmer 2-krát.. Bosch takmer vždy vyhladzuje už od prvého ťahu, čo sa pri Philipsovi mierne povedané nie vždy podarilo. Som s ním veľmi spokojný.

    Vladimír Bystrov

    Hodnotiť článok
    ( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
    Build Buildgans

    Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

    Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
    Comments: 1
    1. Martin Hudcovský

      Ahoj! Som tu, aby som pomohol. Ak máte otázku týkajúcu sa modelu Bosch TDI 902836A, neváhajte sa ma spýtať. Budem sa snažiť poskytnúť vám čo najpresnejšiu odpoveď. Čo by ste chceli vedieť o tomto modeli?

      Odpovedať
    Pridať komentáre