...

ERA ECS-3570

Prevzaté2 miesto v hodnotení:

Najlepšie podlahové statívy pre videokamery

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie ERA ECS-3570

Hlavné funkcie

Typ statívu podlahový statív
Účel Pre fotografické a videokamery
Výška streľby Od 63 cm do 165 cm
Maximálne zaťaženie 4 kg
Dĺžka (po zložení) 68 cm
Hlava v cene
Vymeniteľná podložka k dispozícii na
Hmotnosť 1.74 kg

Funkcie

Snímanie vo formáte na výšku
Háčik na tašku k dispozícii na
Úroveň k dispozícii na
Zdvíhací mechanizmus
Počet sekcií výložníka 3
Priemer výložníka 28.8 mm
tipy na podporu guma
Vrátane puzdra je tu
Možnosti farieb striebro
Funkcie Max. priemer rúrky 2,88×2,22 cm, 2 úrovne kvapaliny

Recenzie pre ERA ECS-3570

Výhody:Dodáva sa ako darček spolu s fotoaparátom. Len super! Vysoká

Eugen Potanin


Výhody:Vysoká, vymeniteľná podložka, puzdro na prenášanie je súčasťou balenia
Nevýhody:Neviem prečo, ale môj statív má jeden z horných 3 lakťov kratší ako ostatné dva, pretože pri pokuse o zloženie statívu dochádza k zaťaženiu, ktoré spôsobuje, že druhý zámok polohy lakťa vyletí…. Skontrolujte v predajni, či sa všetko dá ľahko zmontovať….. a budete spokojní. … Všetky uzamykacie zariadenia sú plastové… Bol by to dobrý statív, ale pre jednu vec …. Ospravedlňujeme sa za peniaze vynaložené na to…. Nemožno však vylúčiť chybu
Nevýhody:Ako prvý statív veľmi dobrý….

Anatolij Pirogov


Výhody:Vysoký, stabilný, ľahko sa montuje, v praktickom puzdre
Nevýhody:Môj vŕzgal ako čert, veľmi hlasno, musím ho premazať. Plastová pracka na popruhu vrecka sa pomerne rýchlo zlomila. Ťažké.
Nevýhody:Celkovo spokojný s nákupom, okrem vŕzgania a malej veci, ako je hmotnosť))

lermark jk


Výhody:1. Je to vhodné na vytváranie skupinových rodinných fotografií, aby bol na snímke aj samotný fotograf a nechýbal ) 2. Zábery z ruky dosiahli novú úroveň kvality v porovnaní so zábermi z ruky (menej roztrasených rúk). 3. So statívom teraz môžem robiť fotografie, ktoré boli predtým nedostupné z ruky pri nízkych rýchlostiach uzávierky (krajiny a podobne v slabom osvetlení a v noci). Lacná a prijateľná cena.
Nevýhody:1. Hladina „horizontu“ na fotografiách sa líši od skutočnej o 1-3 stupne, ak ju nastavíte pomocou vodováhy. Ide však o lacný statív, takže táto nevýhoda nie je podstatná. 2. Rozmery a hmotnosť. To však nie je nevýhoda, ak si uvedomíte, že statív je určený skôr na plánované ako spontánne fotografovanie. Nie je to statív, ktorý by ste chceli nosiť stále so sebou. Nie je to však každodenný statív, ktorý by ste chceli mať neustále po ruke.
Nevýhody:Po preskúmaní a porovnaní recenzií v cenovom rozmedzí 700-1300 Euro. Vyberte si túto značku a model.

Denis Dogušev


Výhody:+ Veľmi vysoká + Vysoká nosnosť + Robustný + Lacný + Stabilný + Odnímateľná plošina + Háčik v spodnej časti pre bremená (pozri tabuľku).Nevýhody) + Úroveň + Nič sa nezlomilo za 4 roky používania (v statíve) + Puzdro v cene (pozri.nevýhody)
Nevýhody:– Extrémne – Ťažké – Nepohodlné nosenie – Leží – Úroveň – Všetko, čo vŕzga – Vŕzga – Háčik na spodnej časti záťaže je veľmi slabý tenký plast – Na prípade sa takmer okamžite rozdelila plastová pracka a pás musel len priviazať k slučke, kde bola pracka
Nevýhody:Skvelý statív pre začínajúcich fotografov. Unesie digitálnu zrkadlovku s objektívom so zoomom a externý blesk – žiadny problém, ak zavesíte závažie – a vietor ho neprevráti. Je ťažké natáčať video – rukoväte sa neotáčajú hladko – vŕzgajú a trhajú, čiastočne tento problém rieši silikónové mazivo naplnené všade, kde sa pohybuje. Ale nepáčilo sa mi ho ťahať. Môžete ho zavesiť na kočík dieťaťa alebo ho hodiť do kufra – potom je v poriadku.

Oleynik Maxim


Výhody:vyššie uvedené
Nevýhody:Kamera sa neotáča okolo bodu; úroveň hlavy nie je správna.
Nevýhody:1. Ak zavesíte závažie na držiak fotoaparátu, pri otáčaní hlavy sa posunie o ~1 cm. 2. Nastavte úroveň hlavy a statívu a otočte hlavu o 360°: bublina hlavy sa vychýli takmer celá. P.S. to všetko je potrebné, ak robíte panoramatické fotografovanie, ale po niektorých úpravách, všetky opravené, a ak je lenivý, hlavy samostatne +1500. Stojí za svoju cenu.

Spam Spam


Výhody:Ľahký, lacný. Nie je vhodný pre profesionálov alebo pre ťažké objektívy. Je však veľmi funkčný. K dispozícii je rovná, odnímateľná plošina na vertikálne otáčanie. Vysoká. Pohodlne stojí na podlahe. Za tie peniaze je to naozaj super.
Nevýhody:Chyby už boli popísané inými používateľmi – plast mal malý záder (plast vo výrobe vyčnieval trochu), – po spustení dlane ruky nad nimi – všetky odstránené. Žuvačka – áno, vonia. – ale to len vtedy, ak si k nemu čuchnete nosom.
Slabé stránky:Vzal si ho na projektor – 4 kg. Drží dobre, myslím, že môže mať trochu väčšiu váhu.

Vyradené údaje používateľa


Výhody:Ľahké. Slušný vzhľad. Cena (990p).
Nevýhody:3D hlava sa nepohybuje plynulo horizontálne ani vertikálne. Hrozivý zápach z gumičky, ktorá je prilepená k prebaľovacej podložke.
Slabé stránky:Stojí za svoju cenu! Gumičku z odnímateľnej podložky som vyhodil a na jej miesto som nalepil inú. Rozobral som 3D hlavu a namazal ju (nebolo tam žiadne mazivo) a teraz beží hladko! Používam ho s 50-násobným zväčšením ďalekohľadu.

Vyradené údaje používateľa


Výhody:Za tie peniaze je to darček. Vzal si ju za 820 Euro. Za túto cenu nemá konkurenciu. Hardvér a príslušenstvo si vždy starostlivo vyberám – najlepšia kvalita za najmenej peňazí. Určite je to ďaleko od profesionálnych verzií, ale cena týchto verzií je ešte ďalej od ERA. Funguje skvele s canonom 600d. Plynulý chod gombíka bez trhnutí a zasekávania. Vďaka vysokému potenciálu nakladania je možné vložiť veľa ďalších funkcií. Veľkým plusom pre mňa je výška statívu, táto vlastnosť bola hlavným dôvodom môjho výberu a navyše „záťaž“ z neho urobila najlepšiu voľbu, aspoň pre mňa. Bol som s ním veľmi spokojný
Nevýhody:Pre svoju cenovú niku – nie (a vlastne pre statívy do 3 tisíc približne.
Nevýhody:Radím vám, aby ste si ho kúpili – v každom prípade 800-900r nie sú peniaze, ktoré by ste potom ľutovali. Môže sa používať ako náhradné alebo ako svetlo.

Žuravlev Alexandr


Výhody:Nastaviteľná a ľahká, ľahko ovládateľná, hák na záťaž, dve úrovne, odnímateľná hlava, puzdro na prenášanie.
Nevýhody:Len trochu chybné plastové výlisky, ale to je hnida.
Nevýhody:Trochu sa trasie, ale môžete zavesiť váhu a všetko bude v poriadku.

Šnyagin Elisey

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 2
  1. Róbert

    Ahoj, potřeboval bych více informací o této ERA ECS-3570. Jaký je její účel nebo funkce? Můžete mi prosím říct, jaké jsou její specifikace a vlastnosti? Děkuji!

    Odpovedať
  2. Róbert Oravec

    Čo je ERA ECS-3570 a ako sa používa? Je to zariadenie? Ak áno, aké sú jeho funkcie a výhody? Mohol by som to použiť na zlepšenie svojej produktivity? Ak nie, prosím, vysvetlite, čo presne je to ERA ECS-3570 a k čomu sa používa. Som zvedavý na vaše odpovede a ďakujem vám vopred.

    Odpovedať
Pridať komentáre