...

Bosch MFQ 36460

Preberá1 miesto poradie:

NAJLEPŠIE STACIONÁRNE ZASTRIHÁVAČE

Prejsť na hodnotenie

Vlastnosti zariadenia Bosch MFQ 36460

Celkový výkon

Typ stacionárne
Miska rotačné, plastové
Napájanie 450 wattov
Počet rýchlostí 5
Extra režimy turbo
Počet tipov 4
Trysky Metla na šľahanie, háky na cesto
Materiál puzdra plast

Funkcie

Nástavec na uskladnenie trysiek nie
Tlačidlo odpojenia je tu
Ochranné veko na miske nie
Pogumovaná rukoväť nie

Bosch MFQ 36460 recenzie

Výhody:Používam ho už viac ako 6 rokov. Mám domáceho cukrára. Mixér beží celý čas v priemyselnom režime

Žeňa Kozlova


Výhody:Cena, vzhľad
Nevýhody:Vyhorel desať mesiacov po kúpe.

Strelnikov Alexej


Výhody:veľmi dobre hnetie a šľahá, nie je príliš hlučný.100% spokojnosť
Nevýhody:nebola odhalená

Údaje potlačené používateľom


Výhody:Dobrý mixér, nízka hlučnosť, veľmi dobre šľahá smotanu.

Tsepkin Vyacheslav


Výhody:Kompaktný, rýchly. Veľmi pohodlné použitie ako samostatného mixéra alebo s misou.
Nevýhody:Myslím, že nič také neexistuje, pretože som ho hľadal
Nevýhody:Hlučné na miske.

Korotajev Pavel


Výhody:1.Výber mixéra trval dlho. Nakoniec sa rozhodol pre planetárny a tento model. V dôsledku toho si kúpil Bosch. Tiché šľahanie, misa sa dokonale otáča. Šľahače bielej farby za 1 minútu!!!!! Prečo som si vybral stacionárny: je stále pohodlnejší na bežné varenie. Samotný mixér môžete častejšie odpojiť a šľahať niečo iné v inom, zatiaľ čo planetárny už musí posunúť a umyť misu, potom len znova šľahať! 2. Vysoká kvalita materiálu! Držiak stojí na stole tak pevne, že s ním nemôžete pohnúť, pokiaľ ho nezdvihnete) Som s ním veľmi spokojný, dlho som si ho vyberal. Kúpte si ho, nebudete ľutovať!
Nevýhody:Žiadne!

Natália Jurievna


Výhody:Výkonný a tichý na takýto výkon
Nevýhody:nie
Nevýhody:Dlhý čas vybral mixér, vrátane spätnej väzby na tento zdroj. Tí, ktorí tvrdia, že nie je dostatočne výkonný, sa chcú spýtať, či nie je dostatočne výkonný v porovnaní s tým, na čo bol pôvodne navrhnutý? S príklepovou vŕtačkou alebo rotačným kladivom? Krátke ani piškótové cesto neznesú veľa miesenia a ešte menej šľahania, t.. V ceste sa vytvorí lepok a zmení sa na podrážku. Samozrejme, podľa chuti a farby….Vyšľahanie bielkov do tuhých vrcholov je hračka. A cesto na knedle… Prepáčte – kúpte si stacionárny mixér alebo mixér (existuje technológia, ako to urobiť v mixéri, veľmi pohodlné a čisté). Celkovo je mixér na svoju úlohu výkonný a zároveň pomerne tichý, čo je zavádzajúce a vyvoláva dojem, že je slabý. Vezmite si ju bezpochyby!!! Prial by som si, aby tento skvost mal oceľovú misku, t.. Príprava niektorých druhov pečiva je sprevádzaná „vodným kúpeľom“.

Murar Katerina


Výhody:Normálny, robustný a jednoduchý mixér od kvalitnej spoločnosti. V súlade s opisom vo všeobecnosti. Lacné.
Nevýhody:Slabé. Ale nikto mi nesľúbil priemyselnú jednotku za 5 kopejok))
Nevýhody:Bežný mixér Bosch. Toto je náš tretí lacný model. Kedysi to bol len vreckový počítač. Rozhodol sa vyskúšať to s miskou. Je to všeobecne praktické, pre lenivých:) Ale zaobídete sa aj bez toho. Nehnetie veľmi tuhé cesto. Veľa – to isté nebude fungovať. Hnetiem cesto na chlieb, ale musím mixér pridržiavať rukou, aby sa nevytlačilo von. Neviem, ako dlho vydržia prevody pri tejto operácii)) Zatiaľ to funguje dobre. S cenou sme spokojní. Ale samozrejme, kovový planetárny mixér by bol oveľa zaujímavejší. Keby nestál toľko ako liatinový most!

Alešarov Oleg


Výhody:Skvelý pomocník v kuchyni! Použil to už 3 krát, veľmi spokojný. Kým sa mieša, pripravujem ďalšie prísady alebo formy (včera som robila muffiny). Musel som si vybrať medzi manuálnou a poloautomatickou s ďalším príslušenstvom. Nakoniec som ho uprednostnil. Odporúčam každému, kto má pochybnosti.
Nevýhody:Pre mňa neexistujú žiadne nevýhody

Fedoseeva Ekaterina


Výhody:Dokonale vyšľahá sušienky, cesto na muffiny, tiché
Nevýhody:Žiadny režim turbo
Nevýhody:Dobrý

Ukrajinka Svetka

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 3
  1. Samuel

    Aké sú vaše skúsenosti s mixérom Bosch MFQ 36460? Ako dobre funguje pri miešaní a hnietení cesta? Odporúčate tento výrobok alebo máte lepšie alternatívy? Ďakujem za vašu pomoc!

    Odpovedať
    1. Erik

      Moje skúsenosti s mixérom Bosch MFQ 36460 sú veľmi pozitívne. Mixér funguje veľmi dobre pri miešaní a hnietení cesta, je veľmi výkonný a spoľahlivý. Mám s ním len dobré skúsenosti a odporúčam ho každému, kto hľadá spoľahlivý mixér. Pokiaľ by som mala odporučiť lepšiu alternatívu, tak by som sa pozrela na mixéry z radu KitchenAid, ktoré sú považované za veľmi kvalitné a spoľahlivé. Ďakujem za vašu pomoc!

      Odpovedať
  2. Jozef Šimko

    Ahoj! Chcel by som sa opýtať, či niekto mal skúsenosť s mixérom Bosch MFQ 36460. Myslíte si, že je to dobrá voľba? Ako je kvalita mixovania a aké sú jeho najlepšie funkcie? Budem vďačný za každú reakciu a odporúčanie. Ďakujem!

    Odpovedať
Pridať komentáre