...

Bosch MFQ 36480

Urobil2 miesto Hodnotenie:

NAJLEPŠÍ RUČNÝ MIXÉR

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie Bosch MFQ 36480

Celkový výkon

Typ manuál
Napájanie 450 W
Počet rýchlostí 5
Extra režimy turbo
Počet trysiek 4
Trysky Sekáčik, šľahač, hák na cesto, mixér
Materiál puzdra plast

Funkcie

Nástavec na uskladnenie trysiek nie
Tlačidlo odpojenia tam
Ochranný kryt na miske nie
Pogumovaná rukoväť pozri

Recenzie na Bosch MFQ 36480

Výhody:Dobrý pomer ceny a kvality. Trieda skartovačky. Veľmi jednoduché používanie. Rýchla montáž a demontáž. Mixér je dostatočne výkonný.
Nevýhody:plastové trysky na šľahači.
nevýhody:Odporúčané na.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:dobrý, tichý, funkčný, výkonný a spoľahlivý
Nevýhody:žiadne
Nevýhody:Dobrý produkt, odporúčaný a odporúčaný, vždy užitočný, napríklad skvelý darček

pogo maryov vladimir


Výhody:Výroba zo Slovinska!!! (Ktorý bol príjemne prekvapený). A je to viditeľné. Rukoväť je pogumovaná, nekĺže v ruke, veľmi príjemne a pohodlne sa drží. Veľmi tichá prevádzka. Výkonný. Dobrá kapacita šálok.
Nevýhody:Zatiaľ nevykazuje žiadne známky opotrebovania.
Nevýhody:Obavy mám len z plastových kĺbov, ale aj starý nemecký mixér mal plastové kĺby viac ako 20 alebo tri roky. Nádej na európsku kvalitu.

Rum Vladimir


Výhody:Robí to, čo vie najlepšie: seká a mieša ako metla!. Pracuje potichu. Žiadne sťažnosti za 2 roky.
Nevýhody:Neopraviteľné. Pre tento model Bosch nevyrába spojky, servisné strediská navrhujú vymeniť celý motor a je to takmer cena rovnakého nového mixéra.
nedostatky:Manželka používala mixér na šľahanie hustej zmesi a metla mixéra otočila plastové sedlo puzdra (kde sa nachádza nástavec na šľahanie). Cena podobných dielov 200-500 Euro. Výrobca však tieto diely nevyrába. Teraz máme len mixér bez mixéra))

Vetrov Alexander


Výhody:výkonný, spoľahlivý, praktický.
Nevýhody:Za rok používania nenašli.
Nevýhody:Veľmi šikovný a kvalitný mixér, nezaberá veľa miesta, dobrý šľahač, dobrý mixovací nadstavec, tiež sekáčik je veľmi chladný a ľahko sa čistí a dobre seká, skvelá plechovka s vekom, nezapácha ako porcelán.

guzhov evgenii


Výhody:Mixér mixér bol dobrý, praktický, multifunkčný.
Nevýhody:Mierne chýbal výkon. Zlomilo sa po 1,5 roku. Nedá sa opraviť.
Nevýhody:Teraz (apríl 2016) nestojí za tie peniaze, pred rokom a pol bol pomer cena/výkon v poriadku.

Filatova Elena


Výhody:Výborne šľahá, miesi, seká. Trvanlivosť v porovnaní s konkurenciou. Zaberá málo miesta. Väčší výkon ako niektoré samostatné mixéry s deklarovaným výkonom 600 W.
Nevýhody:Možno to pripísať krehkosti plastu použitého na výrobu mixovacej nádoby a sekacej misy (kúsky plastu na dne nádoby a misy sa odlomili, ale nemalo to vplyv na ich funkčnosť. Tieto plastové poháre jednoducho nemusíte púšťať )))), ale nevýhody sú jednoducho ŽIADNE!!!
Nevýhody:Mixér ma potešil počas dlhých 9 rokov pomerne zriedkavého používania. nepostrádateľný pomocník v kuchyni. Seká čepele, drví a pripravuje skvelú domácu majonézu. Ale bohužiaľ včera motor vybuchol. Bude hľadať náhradu za môjho mŕtveho priateľa.

Skrytá ukážka používateľa


Výhody:3 zariadenia v jednom
Nevýhody:Zlomený. Tri stroje v jednom
Nevýhody:Žiadne nároky na výsledky svojej práce – krém na torte je vynikajúci, polievka je pyré a mleté kuracie rezne sú len nasekané, ale….Po 4 rokoch veľmi šetrného a zriedkavého používania (párkrát za mesiac) motor vyhorel. Všetko vo vnútri je tak krehké, super zlacnené. Spoločnosť Bosch sklamala. Teraz len hnedé malé spotrebiče.

yevloba


Výhody:Sama o sebe je pevnou cnosťou!
Nevýhody:Nie
Nevýhody:Skvelá voľba pre tých, ktorí nemajú príliš radi varenie. Má všetko, čo potrebujete: kovové nohy, háčiky, fúzy, úžasný sekáčik! Kúpil som ho rodičom a nemôžeme sa ho nabažiť! Starý Bosch fungoval 9 rokov – plastová „noha“ sa rozpadla, šálka na sekanie je zlomená, ale motor stále funguje správne! ) Sama mám mixér s misou a myslím si, že je to veľké plus. Ale to je pre tých, ktorí nemajú extra kapacitu v kuchyni ))) Zodpovedá všetkým vyššie uvedeným funkciám. Kvalita je vynikajúca, model je skvelý!.

Galukhina Anastasia


Výhody:+ Výkonný + tichý + dobre skonštruované, pevné materiály
Nevýhody:– Nie je veľmi praktické navíjať drôt, ale to trpí väčšina malých spotrebičov
Nevýhody:S výrobkom som veľmi spokojný. Dobre, rýchlo a, čo je dôležité, nie príliš hlasno krája a seká. Plast misiek je hrubý, na jednej z nich sú prísavky, aby sa nešmýkali. Mixér je dobre zostavený a v žiadnom bode nevŕzga. Šikovná rukoväť, ľahko umývateľný plast, nie veľmi ťažký, neunavuje držať, aj keď by vajcia mali byť napenené. Drôt sa odstraňuje obtočením okolo miešačky, takže sa často skĺzne, ale úprimne povedané, nie je tam veľa miesta na to, aby sa tam zmestil normálny „držiak“ na drôt. Celkovo ho odporúčam.

Zaidman Valeria

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 3
  1. Martin

    Ahoj! Chcel by som sa spýtať, aké sú skúsenosti s mixérom Bosch MFQ 36480? Ak ho niekto vlastní, mohol by ste mi povedať, ako dobre mixuje, ako dlho vydrží a či je jednoduchý na používanie? Ďakujem vopred za odpoveď!

    Odpovedať
  2. Nina Malá

    Môžete mi prosím povedať, čo sú hlavné výhody a funkcie Bosch MFQ 36480? Ako sa ovláda tento mixér a aká je jeho výkonová kapacita? Tiež ma zaujíma jeho veľkosť a dizajn. Máte s tým niekto skúsenosti a mohli by ste mi ho odporučiť? Ďakujem!

    Odpovedať
    1. Viktor

      Bosch MFQ 36480 je výkonný mixér so štyrmi rýchlosťami a turbom. Jeho hlavné výhody sú tichý chod, ergonomický dizajn a vysoká kvalita spracovania. Mixér sa ovláda jednoducho pomocou tlačidiel na rukoväti a má výkon 450 W. Jeho veľkosť je kompaktná, takže sa ľahko ukladá a používa. Mnohí ľudia sú s týmto mixérom veľmi spokojní a odporúčajú ho pre jeho spoľahlivosť a výkonnosť. Ak hľadáte spoľahlivý a funkčný mixér, Bosch MFQ 36480 môže byť skvelou voľbou pre vás.

      Odpovedať
Pridať komentáre