...

Rolsen RG-1410

Urobil3 miesto v rebríčku:

Najlepšie elektrické grily so stacionárnymi roštami

Prejsť na hodnotenie

Funkcie Rolsen RG-1410

Celkový výkon

Typ gril
Napájanie 1400W
Materiál puzdra Kombinácia
Ovládacie prvky mechanické
Regulácia teploty je tu
Nepriľnavý povlak je to
Odkvapkávacia miska na tuk je tu

Funkcie

Ďalšie informácie tepelne izolovaný plášť

Recenzie pre Rolsen RG-1410

Výhody:Cena a kvalita, odnímateľné povrchy, jednoduché čistenie v umývačke riadu. Používam ho už dva roky.
Nevýhody:Nie.

Používateľ vynechal svoje údaje


Výhody:-lacné – odnímateľné misky
Nevýhody:-Zlá konštrukcia – žiadne vypínacie tlačidlo
Nevýhody:V mojom konkrétnom prípade sa vyskytol nasledujúci problém: misky nepriľnuli správne k ohrievaciemu telesu, v dôsledku čoho sa zohrievali pomaly a slabo. Zemiakové plátky hrubé 1 cm varené asi 20 minút chutia ako varené, sivožlté, biele pásiky;) Časť problému sa vyriešila umiestnením závažia alebo neustálym tlakom rúk (rukoväť je našťastie tepelne izolovaná). Zmysel tepelného nastavenia sa jednoducho stráca, pretože gril je vždy chladnejší, než by mal byť, a to aj pri maximálnom nastavení. Existujú však niektoré dobré recenzie, takže kvalita zrejme závisí priamo od stupňa opitosti dedka Liao, ktorý zostavuje gril v stiesnenej pivnici. Mal som smolu. Pokúsil sa ohnúť ventilátor trochu, ale zrejme sa nesnažil dosť tvrdo (bál sa, že by to nevzali v rámci záruky). Berie peniaze.

Kostrov Maxim


Nevýhody:Nízky výkon
Nevýhody:Teplota nie je príliš vysoká, mäso nie je správne ugrilované. Je to skôr elektrická panvica ako gril. Gril by mal byť výkonnejší. Môžete na nej vyprážať klobásy, má kôrku ako panvica, ale je to menej náročné ako grilovacia panvica.

Volodkovič Ivan


Výhody:1.Odnímateľné zásobníky. 2.Nastaviteľný uhol a výška horného krytu. 3.Celokovové telo (plastová iba spodná základňa).
Nevýhody:Zelená Indikátor sa javí ako normálne neónovo oranžové svetlo cez zelený plast, a nie ako zelená LED dióda. (-:
Nevýhody:Veľmi príjemne prekvapený.

Kľúčový Nick


Výhody:Cena, kompaktný, regulácia teploty, rýchlo sa zohrieva, jednoducho krásny
Nevýhody:Po dvoch mesiacoch aktívneho (takmer každodenného) používania sa nepriľnavá vrstva trochu zošúverila.
Nevýhody:Trvalo mi dlho, kým som si vybral gril, ale nakoniec som si vybral tento. Je dostatočne malá, praktické horné veko, vďaka jej špliechaniu po miestnosti nelieta, rýchlo sa opeká. K dispozícii je gombík na nastavenie teploty, užitočná vec na začiatku ju používa – jedna teplota pre kuracie mäso, mäso a ďalšie, teraz zastavil, všetky maximálne vyprážanie. Chutí skvele a je pre vás prospešný – bez oleja. Pôvodne som si ho kúpil na domáce grilovanie mäsa ako alternatívu šašlíkov, ale teraz na ňom pripravujem takmer všetko – mäso, kuracie mäso, ryby, zeleninu, sendviče. Odnímateľné panely sa ľahko čistia. Skvelý gril za tieto peniaze!

Tshai Anna

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Veronika Kocúrová

    Zaujímam sa o produkt Rolsen RG-1410. Môže mi niekto povedať viac informácií? Aké sú jeho hlavné funkcie a výhody? Je to spoľahlivý a kvalitný výrobok? Ak niekto už túto položku vlastní, prosím, povedzte mi, či ste s ňou spokojní a či by ste ju odporučili. Ďakujem!

    Odpovedať
Pridať komentáre