Rolsen RLT-4038

Poradie2 miesto poradie:

Najlepšie termohrnčeky s nízkym rozpočtom

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie Rolsen RLT-4038

Špecifikácie

Typ Termostat
Zväzok 4.2
Napájanie 680W
Napájanie v režime udržiavania teploty 100 Wattov
Materiál žiarovky kov
čerpadlo manuálne/automatické
Typ vykurovacieho telesa uzavretá cievka
Materiál puzdra — (dvojité steny)

Funkcie

Dvojité steny k dispozícii na
Termostat má stupňovité nastavenie teploty – 5, 40 – 100 stupňov.
Zobrazenie je tu
Indikátor hladiny vody
Indikátor zapnutia je tu
Ďalšie informácie samočistiaci systém

Rolsen RLT-4038 recenzie

Výhody:Vždy horúca voda, veľa možností, podsvietenie v tme)
Nevýhody:nie
Nevýhody:Vynikajúci termohrnček, ktorý určite trvá rok a nemal s ním žiadne problémy

Ilja Kručinin


Výhody:Používam ho už 4 roky, vypol som ho len na pár týždňov, keď bola rodina na dovolenke, a vždy je zapnutý pri 98*. Vzal som si ho, keď som potreboval uvariť detskú stravu (iba niekoľko modelov má režim 40*). A potom odložíme na balkón rýchlovarnú kanvicu a používame termohrnček pre seba. Až po 4 rokoch, na začiatku 5. roka používania, sa na materiáli veka (na vnútornej strane) prejavili známky opotrebovania. Na trhu som hľadal iné ohrievače vody. Ak idete na túto cenovú kategóriu, neexperimentoval by som, radšej by som si kúpil Rolsen. Mal by som záujem o Panasonic, ešte som sa nerozhodol.
Nevýhody:Takmer vo všetkom, čo s ním teraz varím, mäso, kuracie mäso, ryby, zelenina, sendviče, 100 wattov… Pomerne hlasný zvuk, ktorý mi hovorí, že voda sa varí, a zvuk, ktorý sa vytvára pri stlačení tlačidla čerpadla, je tiež dosť hlasný, ráno vstávam skôr ako ktokoľvek iný, takže ho môžu počuť tí, ktorí spia.

Barg Herman


Výhody:Nie je veľmi drahé, dobre sa drží, veľký objem.krásne podsvietenie
Nevýhody:Regulátor teploty, podvádzač objemu, indikátor naplnenia nefunguje.Nepríjemné pískacie tlačidlo. Predvolená úroveň udržiavania teploty. 85
Nevýhody:Dokonale prijateľná jednotka pre domáce použitie, pre malú rodinu 3 ľudí dosť bez toho, aby sa zdôrazňovalo s doplňovaním vody, všetci máme veľké šálky. Vydrží menej, ako je uvedené, a ak nalejete nad značku, pri varení z otvoru vytryskne vriaca voda. Užitočné, ak máte veľa hostí a nemusíte čakať, kým sa uvarí bežná kanvica. Po 3 rokoch používania sa zahrieva po poklese teploty na 83, hoci vždy máme 98 a teraz je veľmi hlučný. Ak je napájanie vypnuté, po opätovnom zapnutí sa nastaví na hodnotu 85. Žiarovka podsvietenia v žiarovke plničky vody sa spálila. Stále ho používam, ale myslím, že sa čoskoro pokazí

Elisabeth Skuba


Výhody:Pre mňa žiadne
Nevýhody:Termostat
Nevýhody:Kúpené s cieľom mať vždy 40*C vodu na detskú výživu. Ale ukazuje sa, že je to zbytočný produkt. Teplomer neukazuje správne hodnoty. Ukazuje 40 stupňov, vypustím do samostatnej nádoby prvú vodu, ktorá je v indikátore vody v trubici a ochladí sa, a nalejte vodu, ktorá je v nádrži, 33 stupňov (+-1 stupeň), otvorte veko a merajte v nádrži a tiež 33 * C. Voda je pre dieťa už studená. Skúšané pri teplotách nad. Napríklad ukazuje 68C, v skutočnosti 56. Zmysel tohto termostatu sa stratil. Aspoň to nie je drahé. Neodporúčam! P.S. Údaje teplomera sú spoľahlivé. Meranie infračerveným a ortuťovým teplomerom.

Prokhorenko Natalia


Výhody:Funguje primerane, vyzerá dobre, vždy má po ruke horúcu vodu, lacný.
Nevýhody:Pri varení sa čerpadlo nezapne, iba ručne čerpá. Skutočný objem 3,5 l. Žiadne tlačidlo zapnutia/vypnutia.
Nevýhody:Nový mal mierny plastový zápach. Varené s 2 lyžicami jedlej sódy, odčerpané a zápach je preč. Kým nezovrie, elektrické čerpadlo sa nezapne. Varí sa približne 20-30 minút. Za hodinu sa ochladí na 92-93 °C, čo je v poriadku – na udržanie teploty ju treba zriedka zapnúť. Telo teplé, ale nie horúce. 4.2 litre by sa do nej nezmestili, iba 3,5 litra. Má okienko, ktoré ukazuje, kedy je plná, ale je ťažké zistiť, koľko litrov zostáva. Časti nie sú dokonalé, ale za cenu je to ok, žiadne sklamanie. Hodnotenie 4 za podvádzanie pri hlasitosti. Teraz by som si kúpil podobnú kanvicu, ale s objemom 5-6 litrov, čo by stačilo na jeden deň.

ZaSlovensko Semga


Výhody:Ľahký, drží teplotu, relatívne nie je drahý.
Nevýhody:Lacný chróm, krehké veko, žiadne tlačidlo zapnutia/vypnutia, funguje okamžite po zapnutí, aj keď v ňom nie je voda. Rovnako ako nepríjemnosti sa prejavuje v nasledujúcom – potrebujeme teplotu 40, ako sme kŕmiť dieťa každé 3 hodiny, ale akonáhle ste nalial vodu, vrátane vriaceho, a pretože to „termoska“ môže ochladiť na 40 dní, čo prakticky eliminuje použitie vzorca každý deň, takže som vyplniť varenú vodu z kanvice a termostat jednoducho podporuje 40 stupňov. Po doplnení vody sa často začne variť, musí sa vypnúť. Prečo vytvorili takú objemnú stupnicu s údajmi o hladine vody? Problémom je, že voda v ňom sa ochladí za 10 minút a keď nalejete vodu do fľaše s prípravkom, vychladne, kým si nevšimnete, že dieťa dostalo niekoľkokrát studený prípravok. Takže môžete naraz vyliať polovicu pohára, čo nemá vplyv na užitočný objem spotrebiča. Indikátor naplnenia sa nerozsvieti, takže ho musíte neustále sledovať. Vo všeobecnosti je zariadenie zakalené a musíte ho sledovať.
Nevýhody:Vzal som si ho na zohriatie niektorých zmesí, pretože toto zariadenie udrží 40 stupňov Celzia. Vytiahol som ho z krabice, zvykol som ho zapojiť, naplnil ho vodou a začal piť, bol na plný výkon, hľadal som tlačidlo vypnutia, ale nemohol som ho nájsť, musel som ho odpojiť. Podľa návodu som vodu dvakrát prevaril a vypustil, najprv bol cítiť zápach, ale teraz sa zdá, že je preč. Z kanvice sa varí voda – dôvod uvedený vyššie. Dúfam, že táto recenzia pomôže pri výbere, ak by som vedel, že tieto nuansy pred, Dal by som to nejakú myšlienku.
Prečítajte si viac  9 najlepších plechov na pečenie

Rekovský Vladimír


Výhody:Výhody už boli opísané vyššie
Nevýhody:Namiesto deklarovaných 4,2 litra má termoska objem 3,7 litra, čo nie je dobré.
Nevýhody:Pre tých, ktorým záleží na množstve vody v termostate, pozrite sa na iné modely, možno majú poctivejšiu kapacitu vody.

Sekačev Andrej


Výhody:Cena. Režim 40 stupňov. Jednoduché používanie dvojfarebného čitateľného displeja a ovládacích tlačidiel.
Nevýhody:Kvalita – za 3 týždne po zakúpení sa v žiarovke objavila hrdza. Celý čas pracoval v režime 40C. Hlasný, nenastaviteľný bzučiak.
Nevýhody:Kúpené len na jeden účel – na výrobu detskej výživy. Nemohol vydržať jemné používanie. Teraz máme aspoň dve cesty do služby.

Používateľ potlačil svoje údaje


Výhody:Všetko funguje tak, ako má, úplne uspokojivé.
Nevýhody:Ak sa to dá nazvať nevýhodou, teplota sa niekedy sama prepne z 98 g na 85 g. v čase udržiavania teploty. Ale to nás netrápi.
Nevýhody:Odporúčané stránky! Funguje už viac ako rok, vypíname ho len cez víkendy, zvyšok času je zapnutý vo dne aj v noci.

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:Lacný, ale kvalitný výrobok. Pohodlné, robustné, dostatočne rýchle. Už si zvykli na svetlo, bez neho je termohrnček neúplný.
Nevýhody:Ak sa do nej zahĺbite, zistíte, že objem banky naozaj nie je 4 litre., O 200 gramov menej.
Nevýhody:Bolo by pekné mať odložený štart. Keď ho napríklad v noci vypneme, zahreje sa, kým ráno vstaneme. Plast nezapácha, ako niektorí tvrdia. Čerpadlo funguje. Varí sa približne 10 minút. Alarm sa spustí, keď sa čerpadlo vyleje a odomkne. Na jednej strane dobré a na druhej strane dobré. Dávam celému poschodiu najavo, že mám chuť na čaj. ))

Barančugov Jaroslav

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 2
  1. Samuel

    Ahoj, má niekto skúsenosti s modelom Rolsen RLT-4038? Chcel by som vedieť, či je tento televízor spoľahlivý a či poskytuje dobrú kvalitu obrazu a zvuku. Ak máte nejaké informácie o tomto produkte, budem vám veľmi vďačný, ak ich so mnou zdieľate. Ďakujem!

    Odpovedať
  2. Lucia Záhorská

    Ahoj! Mám otázku ohľadne modelu Rolsen RLT-4038. Aké sú hlavné funkcie tohto produktu? Je tento televízor vhodný pre sledovanie športových podujatí a filmy? Ako je s jeho obrazovou kvalitou a zvukom? Aké sú vaše skúsenosti súvisiace s touto značkou a modelom? Ďakujem za odpoveď!

    Odpovedať
Pridať komentáre