REDMOND RAC-3704

Urobil5 miesto v hodnotení:

NAJLEPŠIE ČISTIČKY VZDUCHU S VIACSTUPŇOVOU FILTRÁCIOU

Prejsť na hodnotenie

Špecifikácie REDMOND RAC-3704

Celkové vlastnosti

Účel zariadenia čistenie vzduchu
Spotreba energie 76 W
Obslužná plocha 46 kusov.

Čistenie vzduchu

Kapacita úpravy vzduchu (CADR) 365 kociek.m/hod
Kontrola čistoty vzduchu je tu
Filtre HEPA filter, fotokatalytický, drevené uhlie
Trieda filtra HEPA 10

Funkcie

Ionizácia k dispozícii na
Nastaviteľná rýchlosť ventilátora/intenzita odparovania k dispozícii na
Ozonizácia Je
UV lampa je tu
Zdroj energie net

Comfort

Ovládacie prvky elektronické, displej, časovač, diaľkové ovládanie
Hladina hluku 65 dB

Rozmery a hmotnosť

Rozmery (ŠxVxH) 345x610x215 mm

REDMOND RAC-3704 recenzie

Výhody:nie
Nevýhody:UV lampa (čítajte nižšie)
Nevýhody:kto si kúpil toto zariadenie – chápete, že ste predali marketingový trik všetky nevýhody výrobku??? UV lampa, ionizácia a ozonizácia – všetko bez kontroly tvorby najtoxickejšieho plynu ozónu. Spotrebič nemá senzor na kontrolu tohto plynu. Áno, veľmi rýchlo sa rozpadá. ale pri neustálej prevádzke a vašej prítomnosti pri ňom, koľko tohto oxidačného činidla vdychujete. Výrobca sa ani neobťažoval napísať, aký druh ozonizácie zo spotrebiča!!! pretože je opäť nekontrolovateľný… Neviem, čo s tým, ale tlačidlo FUNCTION je len hromada blikajúcich ikon na zariadení, ale v skutočnosti funguje s rovnakou UV lampou a nekontrolovateľnou ionizáciou s ozónom, t.. Žiadne senzory na detekciu a žiadny filter za lampou na rozklad ozónu. Zdravotný problém získate za veľa peňazí. Jednotka by mala mať na sebe označenie ako nemocnice pri kremenení (pre moderátora, kde obchod hovorí o kúpe? )

Používateľ potlačil svoje údaje


Výhody:Celkom dobre vyzerá a robí celkom dobrú prácu. Ventilátor pracuje ticho a kazety vydržia dlho. Je stopercentne účinný. Jediný problém s výmenou filtra. Opisuje sa ako nevýhoda. Technicky celkom dobre zvládnuté. UV lampa je umiestnená v spodnej časti a celkom dobre dezinfikuje vzduch. Ak vložíte nos do filtra, môžete cítiť UV žiarenie.
Nevýhody:Spotrebný materiál je drahý. Rozhodol sa vymeniť všetky filtre, objednal si sadu od ozónu a vymenil všetky filtre naraz. Problémom je, že sa svetlá opäť rozsvietia. Neviem, s čím to súvisí. Nízka hlučnosť dosiahnutá s týmto zariadením vďaka konštrukcii filtra a opísaná ako nevýhoda.
Nevýhody:Znížené hodnotenie z dôvodu drahého spotrebného materiálu.

Sav AleX


Výhody:Skutočne čistí vzduch od malých prachových častíc Výkonná ozonizácia Odstraňuje nepríjemné pachy V noci čistí vydýchaný vzduch v miestnosti Počet dráždivých látok v nosovej dutine sa znižuje „I o kýchanie“ Nízka hladina hluku Filtre tesne priliehajú k bočným stenám, takže vzduch neprechádza na predaj Medzi filtrami a ventilátorom je dostatočná vzdialenosť na vytvorenie tlaku ťahu vzduchu, ako aj na normálnu prevádzku UV lampy. Vzduch je ťahaný po celom obvode nasávacích otvorov Senzor ma prekvapil, funguje na 100 %, technológiu nepoznám, ale ak do oblasti senzora nastriekate parfum, po 10 sekundách sa spustí ventilátor a začne fúkať vzduch.
Nevýhody:Nikdy neodstraňujte nálepku na prednej strane jednotky, inak zničíte kryt Nepomocný indikátor výmeny filtra Nepravdivé informácie o výmene vzduchu Náhradné filtre stoja 2 tis
Nevýhody:1) Ionizácia lesného vzduchu neprichádza do úvahy! 2) Pri použití ozónu nie je po búrke žiadna sviežosť! 3) Nízka hladina hluku dosiahnutá pri tomto spotrebiči vďaka konštrukcii. Ide o to, že sanie turbínového ventilátora nepracuje na plný výkon a časť prúdu vzduchu sa presúva do výstupnej mriežky čistého vzduchu a odtiaľ sa vracia späť, pričom sa mieša s čistým vzduchom z filtrov. 4) Snímač vzduchu najprv nefungoval, ale po niekoľkých dňoch sa zmenil z modrej. Ukázalo sa, že stlačíte tlačidlo senzora, počkáte 2 minúty a zariadenie by malo odčítať údaje. 5) V režime spánku je výmena vzduchu nedostatočná, vydýchaný vzduch je síce čistý, ale len približne 60 percent, povedzme. 6) Model nie je ideálny – ale je lepší ako tie, o ktorých som čítal. 7) Záver: Tento prístroj vás nezbaví prachu a nečistôt, nevylieči vás, ale plní svoju úlohu, ktorou je čistenie vzduchu od malých prachových častíc, resp. časti dráždivých látok ľudského tela.

Svätý Dimitrij


Výhody:3 filtre, UV lampa atď.., V porovnaní s inými modelmi s rovnakou funkčnosťou je pomerne kompaktný.
Nevýhody:nevarí jedlo!!! Po roku používania snímač znečistenia ovzdušia stále svieti na červeno ((
Nevýhody:dlho premýšľal, kúpil. Nákup nebol problém, samozrejme, výsledok nie je okamžite viditeľný, ale po týždni na prvom filtri sa prach stal viditeľným (pracuje večer pri plnom výkone a v noci v tichom režime). Žiadne psie chlpy z podlahy, ale menej prachu. UV lampa trvalo zapnutá, ozonátor pravidelne, s otvoreným oknom. Kontrolný dop. Diaľkový ovládač je veľmi praktický, pretože jeho ovládanie je oveľa intuitívnejšie.. Pre každý z nich je určené samostatné tlačidlo. Pôvodne si chcel kúpiť čistič so zvlhčovaním, ale kúpil tento čistič a samostatný zvlhčovač, takže je to pohodlnejšie. Žiadne problémy so spotrebným materiálom, vyskúšal som to. Po 2 týždňoch akoby sa začal prejavovať rozdiel v kvalite vzduchu, ale určite to nie je to, čo niektorí nazývajú „horský vzduch“, ale niečo je, neprodukuje kyslík, takže je stále potrebné vetrať.

Petrov Igor


Výhody:1. Dostupnosť služby 2. Značkové živé obchody 3. Preto je vždy možné kúpiť filtre
Nevýhody:1. Vyhadzuje vzduch intenzívne, možno dokonca všetkých 365 cm3.m/h. Ale je hodená. Filtrácia počas 6-8 hodín v uzavretej stredne veľkej miestnosti (5×3 m) je takmer nulová. A preto. Telo čističa je zhruba rozdelené na dve dutiny. Filtre sú umiestnené v prvom a motor a obežné koleso ventilátora v druhom. Sú oddelené priečkou s otvorom na prechod vzduchu. Vzdialenosť medzi obežným kolesom a priečkou s otvorom je približne 7 mm. Preto cez filter nepôsobí takmer žiadny prievan, pozorovaný vysokokvalitným horákom s obuškovým lúčom. Čistič tupo mieša vzduch v sebe, našťastie veľkosť horného otvoru umožňuje hrabanie aj vyhadzovanie. Z tohto dôvodu spotrebič vydáva veľmi nepravidelný zvuk vzduchu, ktorý sa šíri okolo. 2. Možno sa to týka len môjho prípadu, ale pochybujem o tom. V režime SLEEP jednotka vydáva šuchotavý, pískavý zvuk zo strany motora ventilátora. Na prvom prevodovom stupni sa tiež občas ozýva hrkotanie. 3. Ako som už napísal vyššie, búšenie vzduchu je veľmi citeľné. Zábavu vám môže spríjemniť aj búchanie obežného kolesa. Vybral som si najplochšie zariadenie, ale aj tu sa obežné koleso pohybovalo mimo osi. Na prvom sa tiež pohybovalo pozdĺž osi otáčania. 4. Ultrafialová lampa vyzerá ako podvod. Katalyzátor som nenašiel (chýbal mi nejaký oxid titaničitý, fuj). Preto fotokatalytické nedáva náznak. Každý, kto bol niekedy v nemocnici, vie, ako vyzerá UV lampa, keď funguje, dokonca aj vonia a pôsobí na pokožku. Takže je tu nejaký druh bledého čínskeho remesla, ktoré vyzerá ako žiarovka s denným svetlom. Nedávno som sa pozrel aj na Slovenská čistič vzduchu. Jeho hlavnou úlohou bola dezinfekcia a čistenie pomocou fotokatalýzy. Takže je tu lampa podobnej veľkosti (ale dvojnásobná), svieti toxicky modrou farbou. Tiež skvele vonia. Myslím, že používa rovnakú žiarovku, aká sa používa v domácich ožarovačoch.
Nevýhody:Pridaný jeden bod za služby. Za túto cenu a skutočný potenciál jednotky – podiel, jednoznačne! Trvalo mi dlho, kým som si ju prečítal a vybral. Ukazuje sa, že ľudí priťahujú žiarovky a veľkosť mäsa, ale kontrola kvality vzduchu a výkonu nikoho nenapadla. Keď som ho kupoval, ani som sa nezaujímal o hluk. Potom prišiel štyrikrát – dodať pečať, nie pečiatkou predávajúceho (prvýkrát som nekontroloval dokumenty, a bol potrestaný); druhý – vymeniť zariadenie za iné; tretí – odmietnuť vrátenie peňazí (dva dni po nákupe), po ktorom bola podaná žaloba; štvrtý – dať zariadenie a získať peniaze. Čistiaci prostriedok bol po preskúmaní vrátený do predajne. Nie, nejde o chybu výrobku. Mal som ich štyri. Rozhodol som sa postaviť si ho sám z dvojrýchlostného ventilátora a vreckového filtra. Myslím, že k nemu pridám uhlíkový filter z dvoch PVC rúrok a vložím tam UV lampu z domáceho ožarovača (alebo dokonca dlhú stropnú). Mohol by byť zjednodušený a vyrobený z tkaniny z dreveného uhlia v desiatich vrstvách. Spotrebný materiál sa vyrába v mnohých továrňach na svete, uhlie sa predáva na hmotnosť. Bude ma to stáť niečo okolo 5000 Euro.
Prečítajte si viac  Polaris PGS 1502CA

Používateľ skryl svoje údaje


Výhody:– Kompaktné rozmery v porovnaní so svojimi náprotivkami. – Skutočne výkonný (miestnosť s rozlohou 35 m2, odstránenie zápachu čerstvo vyfajčenej cigarety trvá len 10 minút pri maximálnom výkone). – Náhradné moduly sú kvalitné a vždy v predaji.
Nevýhody:V skutočnosti sa nezistilo.
Chyby:Množstvo prachu sa podľa môjho subjektívneho odhadu zníži o 30 %, ak nie o polovicu, ako sa tu uvádza. Kontrola s cigaretou a čiernym HEPA filtrom po 3 mesiacoch na predmestí (les oproti) hovorí za všetko. Odporúčam ho všetkým.

Priezvisko Meno


Výhody:* Dobré čistenie vzduchu * Ozonizácia * Ionizácia * Dezinfekcia UV lampou * Diaľkové ovládanie
Nevýhody:* Veľká veľkosť * Niekedy reaguje na diaľkové ovládanie televízora
Nevýhody:Aj keď sa hovorí, že si zdravie nemôžete kúpiť, ale niektoré kroky na ceste k tomu. Mám 2 deti a manželku, ktorá je náchylná na alergické reakcie. To nás pred niekoľkými mesiacmi prinútilo kúpiť tento zázrak technológie. Funguje v tichosti. Má snímač znečistenia ovzdušia, jemný filter a uhlíkový filter. Plusy ozónu, ionizácie a UV lampy môžu veľa hovoriť, ale túto zimu moje deti zatiaľ ani raz neochoreli.

Morozov Eduard


Výhody:Veľmi dobre odstraňuje nečistoty, baktérie, prach atď.. Má diaľkové ovládanie, ionizátor a ozonátor.
Nevýhody:Objemné, problematické umiestnenie.
Nevýhody:V dome sú domáce zvieratá, a teda aj chlpy a baktérie. A malé deti, ktoré by mali byť pred ňou čo najviac chránené. Naša oblasť tiež nie je najšetrnejšia k životnému prostrediu. Čistič zvládne všetko dokonale, spokojný s ním. Je pravda, že sme asi 3 mesiace hľadali miesto pre spotrebič (presťahovali sme ho, vždy prekážal). Teraz sme našli miesto, kam ho môžeme umiestniť a užívať si čerstvý, čistý vzduch v byte.

Skryté údaje používateľa


Výhody:Nízka spotreba energie, veľká plocha, UV dezinfekcia, dvojročná záruka
Nevýhody:Veľká veľkosť, moja žena chcela inú farbu
Nevýhody:Už dlho som si chcela zaobstarať jeden – moja svokra používa rovnaký a hovorí, že je menej prechladnutá. Keď vojdete z ulice, ak beží dlhší čas, môžete pocítiť rozdiel. Manželke sa to páči, máme takmer všetky redmondské spotrebiče. Susedia sa rozhodli kúpiť si ho tiež, funguje ticho, hlavná vec je, že moja žena je spokojná a deti nebudú choré. Páči sa nám to.

Šabardin Alexej


Výhody:Kompaktný nezaberá veľa miesta
Nevýhody:Bývame na piatom poschodí, doma je dusno. Prach sa hromadí ako šialený, nemáme čas utierať prach. Ale raz sme sa rozhodli urobiť generálne upratovanie a prach aj tak lietal. Tu sme narazili na čističku vzduchu Redmond Rac-3704. Môj manžel si objednal túto čističku vzduchu. Hneď nám zavolali späť, aby nám oznámili, že bol odoslaný za menej ako deň. Po jeho prijatí sa vzduch vyčistil od prachu a vniesol do domu sviežosť. Sme veľmi vďační za čističku vzduchu a samozrejme aj osobe, ktorá ju predáva.

Chervinskaya Elena

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Eva Hudáková

    Auťák REDMOND RAC-3704 vyzerá veľmi moderný a funkčný. Máte niekto skúsenosti s týmto výrobkom? Ak áno, prosím, povedzte mi, ako je spokojnosť s týmto vysávačom? Ak nie, odporúčate nejakého výrobcu alebo model? Snažím sa nájsť spoľahlivý a výkonný vysávač pre svoj domácnosť. Vopred ďakujem za vašu pomoc!

    Odpovedať
Pridať komentáre