Moulinex HM 4121

Poradie4. miesto v hodnotení:

NAJLEPŠIE STACIONÁRNE MIEŠAČKY

Prejsť na hodnotenie

Mo funkcie
    inex HM 4121

Všeobecné špecifikácie

Typ stacionárne
Misa Rotačné, plastové
Napájanie 450 wattov
Počet rýchlostí 5
Extra režimy turbo
Počet príloh 2
Prídavné zariadenia na krájanie a skartovanie metla, hák na cesto
Materiál puzdra plastové

Funkcie

Prídavné zariadenie na navíjanie šnúry nie
Tlačidlo odpojenia k dispozícii na
Ochranný kryt misky nie
Navíjač šnúr nie
Pogumovaná rukoväť nie

Recenzie o Mo
    inex HM 4121

Výhody:Výkonné, rýchle a pohodlné pripevnenie miešačky ku skrini, relatívne tiché.
Nevýhody:Žiadne
Nevýhody:Má režim turbo

Rudnev Denis


Výhody:Možnosť vybratia zo stojana pomocou šľahača, otočná misa, relatívne nízka cena
Nevýhody:Zvláštny hluk pri nízkych otáčkach
Nevýhody:Kúpil som si ho, aby som nahradil starý Philips, ktorý mal tiež misku na stojane a mal asi 20 rokov. Zatiaľ to pôsobí dosť nejednoznačným dojmom. Raz uvarené, riadne vyšľahané. Myslím, že by bolo dobré kúpiť niečo vážnejšie navyše, normálny stacionárny mixér, môže a použiť tento ako pomocný.

Kráľovná Margarita


Zápory:Veľmi silný. Rýchlo vyšľahá smotanu.
Nevýhody:Husté cesto dobre neťahá, radšej to neriskujte.
Nevýhody:Dobre mi slúži už viac ako desať rokov (Mo
    inex HM 412) Pri pravidelnom používaní jeden až niekoľkokrát týždenne. Nedávno som sa v ňom rozhodol zamiešať tuhé cesto a spálil sa. Hľadal som náhradu, ale usúdil som, že bude lepšie, keď tento odnesiem na opravu, možno je to len prepálená poistka.

io25


Výhody:silný, s miskou
Nevýhody:1) regulácia rýchlosti. Už pri prvej rýchlosti je príliš výkonný. 2) smer prúdenia vzduchu z motora je príliš nešikovný. Ani pri prvej rýchlosti nemôžete do misky naliať niečo malé a ľahké – prúd vzduchu to rozfúkne po celom priestore. Ak šľahací nástavec rozstrekuje tekutinu, prúd vzduchu ju rozfúkne všade. takže môžete šľahať len na jednom mieste 3) v dôsledku toho sa spodná strana stojana zašpiní od špliechancov okolo výrezov pre trysky, takže tento neporiadok musíte umývať. 4) miska môže byť pre takýto výkonný prístroj trochu väčšia, možno by to vyriešilo problém s rozstrekovaním. 5) materiál špachtle – tenký mäkký plast. Dokonca ani pri tekutom cestíčku to nerobí veľmi dobre pri oddeľovaní cesta, ktoré sa lepí na steny misy
Nevýhody:Keby som nikdy nepoužíval bežný mixér, nevšimol by som si žiadnu z týchto nevýhod a predpokladal by som, že to tak má byť. Až na to, že posledný Philips nemal všetky vyššie uvedené nevýhody, ale netrval večne. Vo všeobecnosti však platí, že ak do hustého cesta nič nepridávate ani nevylievate za chodu, je to dobré vajce, najmä ak nemáte pekáreň na chlieb, ktorá miesi cesto sama a je oveľa tichšia.

orryon


Výhody:Pohodlné, keď ho nemusíte stále držať v rukách. A je veľmi praktické mať ho po ruke, keď ho potrebujete.
Nevýhody:Tvar misky. Bolo by vhodnejšie, keby mal tvar kužeľa. Štvorcový zanecháva na stenách neporazené cesto. Nie je to problém ani preto, že mixér môžete na pár sekúnd vybrať z rúk a premiešať to, čo je na stenách. navyše je tu špachtľa. Zápach plastu pri prvom otvorení nebol veľmi príjemný. Ale aj to sa rýchlo vyčerpá
Nevýhody:Celkovo nie je zlý prístroj. Väčšinou je to jedna vec, ktorá je najlepšia, a hlavná vec je, že je pohodlné bičovať bez toho, aby ste ho museli držať v rukách.

Litvinová Irina


Výhody:Môže sa používať ako stacionárne alebo ručné zariadenie. Kompaktné. Dobre sa drží v ruke. veľmi ľahko sa čistí.
Nevýhody:Používam ho veľmi často a dlhodobo. Vydáva hluk ako všetky mixéry. Dokonale vymiesi cesto a vymiesi ho pomocou hákov. Odporúčam, aby ste si ho vzali.

Nevyhnutne Julia


Výhody:Po normálnom mixéri je to sviatok. Stále všetko bičuje. Voľné ruky. Mixér možno vybrať zo základne a používať ho ručne.
Nevýhody:Niekedy veko veľmi chýba. Bolo by skvelé mať väčšiu misku a tiež náhradnú misku (ale to nie sú nevýhody, ale želania)
Nevýhody:Skvelý mixér za danú cenu

Jelena Jevdokimová


Výhody:Powerful))))
Nevýhody:NIE a opäť NIE
Nevýhody:Skvelý mixér, určite si ho musíte kúpiť! Veľmi rýchlo sa pripravuje. Mixér sa dá odňať z plošiny a nie je potrebné vyťahovať metlu a rozstrekovať cesto po kuchyni. Výkonný, nezapácha, mieša aj husté cesto Používam ho už rok a veľmi rada ho používam)))) hurrah-rah-rah A kto má malé deti, je to dar z nebies, hodiť všetko a ísť a zabaviť dieťa, netreba stáť a čakať, kým bude hotové. Som s ním spokojný! Trochu hlučné pravda, ale to nie je nič….

zrýchlenie irina

Prečítajte si viac  9 najlepších oddeľovačov
Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 2
  1. Jozef

    Ahoj! Mohli by ste mi prosím povedať, aká je vaša skúsenosť s mixérom Moulinex HM 4121? Chcel by som vedieť, ako dobre funguje a či je jednoduché ho používať. Tiež by som rád vedel, aké sú jeho hlavné výhody a nevýhody. Ďakujem!

    Odpovedať
  2. Róbert Adamčík

    Ahoj! Mohli by ste mi povedať viac o tomto výrobku – Moulinex HM 4121? Aké sú jeho hlavné funkcie a vlastnosti? Ako je možné ho používať? Je spoľahlivý a ľahko ovládateľný? Ďakujem vopred za Vaše odpovede!

    Odpovedať
Pridať komentáre