...

Bosch TAT 6101/6103/6104/6108/61088

Vypožičané od2 miesta poradie:

NAJLEPŠÍ RODINNÝ HRIANKOVAČ

Prejsť na rebríček

Funkcie Bosch TAT 6101/6103/6104/6108/61088

Technické vlastnosti

Napájanie 900 W
Počet oddelení 2
Počet prípitkov 2
Typ kontroly Mechanické
Nastavenie stupňa vyprážania Je, hladký
Jednostranné vyprážanie nie
Tlačidlo Zrušiť
Funkcia rozmrazovania Pozrite si
Funkcia vykurovania je tu
Izolované telo Pozrite si

Špeciálne funkcie

Automatické centrovanie toastu
Prípitok „Extra-lift“ je tu
Automatické opekanie žiadne
Tanier na ohrievanie žemlí pozri
Zásobník na omrvinky
Materiál tela plastové
Priehradka na káble k dispozícii na
Rozmery (ŠxVxH) 21.2x19cm
Ďalšie informácie 6 úrovní opekania, automatické vypnutie, ak sa toast zasekne

Recenzie pre Bosch TAT 6101/6103/6104/6108/61088

Výhody:Veľmi spokojný s hriankovačom. Používa sa neustále.

Ľudmila Vitvická


Výhody:Funguje veľmi dobre

Vorotnikova Olga


Výhody:Jednoduché, plní svoju funkciu
Nevýhody:Vzhľad (nie je kompaktný), veľa omrviniek
Nevýhody:Hriankovač funguje pri 100�-používajte ho každý deň, nie je príliš hlasný, naopak, aj keď ste v inej miestnosti, môžete počuť pripravenosť, vo vnútri je veľa drobkov, myslím, že zásobník je potrebné čistiť častejšie) Mali by ste si zvyknúť na režim prevádzky, pri opätovnom načítaní je chlieb opečený viac, v rovnakom režime, používajte ho viac ako rok, len pozitívne emócie)

Evgeniev Vasilij


Výhody:Nanešťastie alebo našťastie nie je s čím porovnávať, čínske hriankovače sa nepočítajú. Ale používam ho už asi tri roky a funguje (fuj, fuj, fuj), ani jeden tieň sa neprepálil (ako na čínskych hriankovačoch), chlieb sa stále opeká rovnako ako prvýkrát. Takže spoľahlivosť je pravdepodobne najväčším plusom.
Nevýhody:veľmi hlučné. Keď sa prestane vyprážať, chlieb vychádza s takým hrkotom, že sme sa najprv zľakli, ale potom sme si zvykli a nevenovali tomu pozornosť, hoci hostia sa od neho občas uštipli :))) Pravdepodobne nie je obzvlášť jednoduché ho čistiť, hoci je tam zásobník na omrvinky, stále sa ich veľa hromadí vo vnútri. Neperiem ho sám, robí to moja žena. Tiež si nemyslím, že je to príliš hlboké. Alebo si pripravíme takýto chlieb?
Nevýhody:Celkovo dobrý model, ako už bolo povedané vyššie, nie je s čím porovnávať okrem lacných čínskych strojov, očakával som, že po roku a pol stroj zomrie, ale zatiaľ sa slušne osvedčil a funguje. Chlieb smažíme každé ráno v dvoch dávkach (4 kusy), večer a cez deň ho takmer nepoužívame. Celkovo spokojný so zariadením zvláda svoje povinnosti na výbornú!

lastsk

    l
    Výhody:Vykonáva skvelú prácu so svojimi funkciami
    Slabé stránky:Je trochu veľká.
    Nevýhody:Hriankovač je skvelý, používame ho každý deň. Jediná vec je, že som odstránil hornú mriežku, nepotrebujem ju. Chlieb sa smaží rovnomerne, existuje niekoľko režimov ohrevu a sušenia, čo je veľmi pohodlné. Jediná vec je, že je príliš veľký. Zaberá veľa miesta na pracovnej ploche.

    Denežko Anastasia


    Výhody:Funguje správne už 3 roky bez sťažností. Griluje rovnomerne Každý stupeň zodpovedá stupňu grilovania, dokonca ani na poslednom (6k) sa nerozpália uhlíky
    Nevýhody:Funguje správne už 3 roky bez problémov. Často musíme chlieb vyťahovať vidličkou, ale to je spôsobené tým, že používame malé plátky chleba; nie je to stresujúce. Týmto problémom trpia vo všeobecnosti všetky hriankovače. Nákup stál za to.

    Seventhsea


    Výhody:Nezaznamenali ste žiadne výhody.
    Nevýhody:Zaoblené tvary zaberajú príliš veľa miesta. Hriankovač sa musí chvíľu opekať a zapnúť na plný výkon. Mechanizmus na spúšťanie toastov nie je spoľahlivý. Vzhľadom na to, že sa musí pohybovať v oblúku, používa sa veľa kĺbov, ktoré sa časom uvoľnia, objaví sa vôľa a mechanizmus sa jednoducho zasekne. Opravy predĺžia životnosť hriankovača maximálne o mesiac..

    Pinčuk Vladimír


    Výhody:+ Pekný vzhľad + Hlboké a široké drážky – vhodné na akýkoľvek krajce chleba + Jednoduché čistenie
    Slabé stránky:Nevýhodou je veľkosť, ale nie je skutočne obrovská – vďaka svojmu polkruhovému tvaru je len o pár centimetrov dlhšia ako bežné hriankovače v tvare tehly.
    Nevýhody:Nie je to najvýkonnejší hriankovač, ale je to cítiť len pri veľmi hrubom čiernom chlebe. Takýto druh chleba takmer nikdy nejem, takže mi rozsah stačí, nezvyšujem ho na maximum. Celkovo ide o veľmi dobrý model, ktorý je radosť používať. Robí mi rána príjemnejšími :)

    Používateľ skryl svoje údaje


    Výhody:Miloval som to všetko, je to bombastický hriankovač, ale niektorí ľudia hovorili, že je veľmi hlučný, nezmysel. Sme veľmi spokojní s nákupom, ukáže sa, že je to vynikajúci chrumkavý toast, používame ho každý deň)
    Nevýhody:nie

    Vyradené údaje používateľa


    Výhody:jednoduché používanie
    Nevýhody:Malý zásobník na omrvinky, veľmi hlasno sa vypína
    Nevýhody:Kúpil tento model 28.10.16, používajte ho každé ráno, určite sa veľmi hlasno vypína, ale môžete si na to zvyknúť. Žiadne iné sťažnosti, moji chlapci sú s ním spokojní.

    chebotaev andrey

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Ján Hruška

    Ahoj! Chcem sa spýtať, aký je rozdiel medzi týmito modelmi – Bosch TAT 6101, 6103, 6104, 6108 a 61088? Majú rôzne funkcie alebo sa líšia len vzhľadom? Ak niekto má skúsenosti s nejakým z týchto modelov, prosím, poraďte mi, ktorý je najlepší a prečo. Ďakujem vopred za vašu pomoc!

    Odpovedať
Pridať komentáre