...

GEFEST 6500-03 0045

Vypožičané2. miesto Hodnotenie:

NAJLEPŠIE PLYNOVÉ SPORÁKY V STREDNOM CENOVOM SEGMENTE (S PLYNOVOU RÚROU)

Prejsť na hodnotenie

GEFEST 6500-03 0045

Celkový výkon

Varná doska Plyn
Rúra plyn
Ovládacie prvky mechanické, otočné spínače, displej, časovač
Elektrické zapaľovanie Varná doska + rúra
Typ elektrického zapaľovania automatický
Hodiny áno
Rozmery (ŠxVxV) 60x60x85 cm

Rúra

Kapacita rúry 52
Dvere flip out
Gril Áno, vrátane rotačného roštu
Konvekcia nie
Plynová riadiaca rúra existujú
Čistenie tradičné
Vlastnosti rúry Podsvietenie

Varná doska

Pracovná plocha tvrdené sklo
Liatinové mriežky Existujú
Počet horákov Plyn: 4, rýchly ohrev: 1
Ovládanie plynového horáka je to
Bezpečnostné vypnutie nie
Uzamknutie ovládacieho panela nie

Špeciálne funkcie

Farba: hnedá
Zásuvka na kuchynský riad k dispozícii na

Recenzie na GEFEST 6500-03 0045

Výhody:Celkovo je sporák ako sporák dobrý, skvelé pečenie v rúre (nespáli sa), ale ….
Nevýhody:Skôr ako zlý model, je to zlé ruky, a kto ich zväzuje, odkiaľ!, nehovoriac o službách. 1. Po necelom roku zlyhala zapaľovacia elektróda na dvoch zadných horákoch. 2. Potom sa vyskytol problém so zapálením ľavého zadného horáka z piezoelektrického zapaľovača (pôvodný zomrel).Môžete ho zapáliť zápalkou, ale určite sa to nepodarí na prvý pokus… 3. Približne v tom istom čase som sa začal zaoberať pohonom špízu. Ak by sa opäť pravidelne posúval dopredu a dozadu, ale od istého času sa posúva len jedným smerom alebo dopredu alebo dozadu (to je, ak použijete tlačidlo napájania na jednotke. 4. Rukoväť roštu sa takmer okamžite rozpadla (okraj sa odlomil). Pripevnil som ho pomocou káblovej pásky a lepidla, ale je uvoľnený na závite prívesku a prívesok a jeho obsah môžu kedykoľvek spadnúť. Našiel som riešenie – hrubú kuchynskú rukavicu. 5. Podpera pre špíz na dvierkach rúry je tak nešikovne upevnená, že ten istý držiak môže kedykoľvek vypadnúť z drážky, napríklad keď vyberiete špíz z rúry. A je horúce! A vo variči nie je 20 stupňov Celzia.. a je potrebné zvládnuť ju umiestniť do rovnakých otvorov na hornej strane rúry. To však neznamená, že smalt v týchto drážkach akoby sa trochu za pochodu …
Nevýhody:O dobrých a zlých stránkach mechanizmu som už písal, ale musím dodať to hlavné. Môj sporák bol zakúpený pred viac ako rokom v Bratislave. Záruka je 2 roky, ale kde ju opraviť, ak nie v Bratislave, je problém. Podľa záručného listu je servisné stredisko aj v Tveri, ale po kontaktovaní som zistil, že tieto sporáky neservisujú !!! Súradnice zástupcu výrobcu tohto zázraku zariadenia z Bieloruska v Rusku som nenašiel… Spoločnosť, ktorá ho kúpila, zanikla, takže nie je potrebné sa pýtať a vo všeobecnosti nie je potrebné, ak je záručný servis! A žiadne nie sú!! To je zatiaľ všetko…

Putin Dima


Výhody:Páči sa mi to! Rúra je skvelá a povrch. Vyzerá to veľmi pekne. Dobre sa umýva. Kúpené v decembri 2014, zatiaľ žiadne sťažnosti.
Nevýhody:Nie

Romanova Julia


Výhody:Otočný plynový gril, dizajn a funkčnosť, ktoré nemajú vo svojej cenovej kategórii konkurenciu.
Nevýhody:Zatiaľ sa nenašiel.
Nevýhody:Kúpil som ho ako náhradu za sporák zo sovietskej éry, ktorý sa používal viac ako 28 rokov (a v čase odpojenia bol správne funkčný), takže som bol príjemne prekvapený funkčnosťou a dizajnom. Na rúru nemám žiadne sťažnosti a viac ako spĺňa funkciu varných dosiek, rúry, grilu a časovača. Ak si ho kupujete druhýkrát, kúpte si verziu s predĺženým elektronickým časovačom, ktorý vám umožní vypnúť plameň na konci odpočítavania.

Hubble John


Výhody:Sklo – ľahko sa čistí, talianske horáky, plynový gril, plynové ovládanie všetkého, cena v porovnaní s podobne vybavenými.
Nevýhody:sklo – vidno prach a nečistoty (povedzme, že druhá strana mince), spodná zásuvka, resp. upevnenie sklenenej prednej časti zásuvky, nekvalitný vzor na skle, staromódne ovládanie plynu.
Nevýhody:Sporák kúpil kvôli úplnej absencii analógov v tejto cenovej kategórii, podobný súbor funkcií je len v Kaiser, ale cenovka je takmer 3 krát vyššia! Spoločnostiam Bosch a Hans chýbajú niektoré funkcie a existujú niektoré negatívne ohlasy a opäť cenovka. Sporák je veľmi spokojný, všetko funguje. Dodáva sa s mriežkou, plechom na vyprážanie a plechom na pečenie (hliníkový, možno ho nainštalovať do špeciálneho boxu na náradie). (mám zárez v grile), otočný rošt, stojan na malé naberačky, sadu trysiek na skvapalnený plyn a nastaviteľné plastové nohy. Horáky sú talianske, dávajú stály modrý plameň (sieťový plyn). Regulácia plynu je zastaraná – pomocou rúrok (v moderných sporákoch je elektrická, spojenie medzi elektroventilom a termočlánkom pomocou jednoduchého drôtu), ale funguje efektívne a veľmi rýchlo. Sviečky zapaľovanie keramické a náchylné k zničeniu, ak sa rýchlo ochladí (povedzme, ak sa utrie mokrou handrou bez toho, aby sa ochladil), ale na druhej strane sa predávajú v obchodoch špecializujúcich sa na náhradné diely pre plynové zariadenia (sada 4 kusov stojí asi 100 Euro). Rúra je úžasná, veľká. Spodná stena je odnímateľná, takže sa ľahko čistí. Zobrazuje sa v stupňoch ako na elektrickej varnej doske. Rotor sa začne otáčať po zapnutí svetla. Osvetlenie – dve lampy, jedna vľavo na bočnej stene a jedna na zadnej stene. Na spodnom horáku sa kurča neopečie do zlatista, ale na to je tu gril. Kvalita tlače zblízka nie je dobrá. Sklenené čelá sú tenké. Sklenená predná časť spodnej police je prilepená k polici tavným lepidlom. Na poličke nie je žiadna rukoväť, je tam priehlbina pre ruku a musíte ťahať samotné sklo a nepríjemne sa ohýba. Samotná polica je veľmi veľká a pohodlná, na valčekových koľajniciach. Jediná nevýhoda, dokonca ani nie doska, ale farba – úplná absencia hnedých sklenených kapôt v cenovo dostupnom segmente (dobre, aspoň nie drahšie ako sporák), Gefest kapucňa pre tento sporák (hnedé sklo s potlačou ako na sporáku) v Rusku takmer nepredávajú. Odporúčam na kúpu tým, ktorí potrebujú sporák, ale nie pôvab.

Demidov Ivan


Výhody:Skvelý dizajn. Mriežky sú oddelené (ak na jednu z nich niečo stečie, môžete polovicu grilu vybrať a v pokoji ju utrieť bez toho, aby ste museli odstrániť všetky panvice). Rúra je veľmi priestranná. Zásuvka je skutočný nález! Ukladám tam panvice, malé panvice a naberačky. Na poschodí je dostatok miesta. Dal som dve veľké panvice a navzájom si neprekážajú. Ovládanie plynu. Sklo sa ľahko čistí.
Nevýhody:No, počas prvých troch minút po zapojení sa na jednom z horákov objavila iskra. Kĺb, samozrejme, ale pre mňa prežitý. Je to tiež najmenší spotrebič a nepoužívam ho často. Možno raz za mesiac a potom podľa prísľubu. Horáky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a zvyšok povrchu zo skla. Takže medzi touto plošinou a sklom je malá medzera pol milimetra. To znamená, že nechcete, aby sa varná doska príliš zašpinila, pretože cez túto medzeru sa do nej dostanú nečistoty a bude ťažké ju potom riadne vyčistiť. Ja som však tento problém vyriešila veľmi jednoducho: každý večer som sporák jednoducho utrela a nenechala ho takpovediac zašpiniť. Sporák je vždy čistý a varenie je príjemné!. Pre mňa to nie je mínus, ale len drobnosť, ale myslím, že je potrebné to oznámiť.
Nevýhody:Veľmi spokojný s varnou doskou, napriek malým chybám opísaným vyššie. Vo svojej cenovej kategórii – len super! Nemôžete sa nabažiť povrchu z tvrdeného skla! Jediné, čo mi chýba, sú tlačidlá zámku na nastavenie hodín a časovača. Mám doma 1,5-ročné dieťa, ktoré neustále ťuká na tieto tlačidlá. Keď sa časovač v noci vypol, môj syn ho zrejme nastavil na dlhšiu dobu. Časovač pípne dostatočne hlasno, ale nie ohlušujúco, pre mňa dosť na dvojizbový byt. Nemôžem povedať nič o pečení, pretože doteraz som sa nesnažil, ale kurča, mäso v rukáve, ryby pečú vynikajúce. Pre niektorých ľudí je dôležité mať veko, mne je to úprimne jedno. V kuchyni mám „zásteru“ a pri stene mám dosky na krájanie, takže raz za mesiac mi utieranie „zástery“ nerobí problém. :-) Môj celkový dojem: som spokojný. Ale ja som od prírody človek, ktorý je náročný s mierou a dokáže prižmúriť oko nad maličkosťami. :-)

Kondrashova Maria


Výhody:Plynový gril. Dostupnosť senzorov na monitorovanie plynových horákov na varnej doske, rúre a grile
Nevýhody:Automatické zapaľovanie plynového grilu sa pokazilo po mesiaci (a to je najnovší model plynových sporákov od tejto spoločnosti), o dva týždne neskôr sa pokazilo automatické zapaľovanie jedného z horákov. .Zapojil som si ho sám, služba vyžaduje, aby ho prepájal inštalatér plynových spotrebičov (a to stojí peniaze) a potom ho treba opraviť. Volal sa plynár (450 p. Cena je ich schválenie) Bol opravený v rámci záruky, ale po 3 týždňoch sa senzor regulácie plynu na jednom z horákov (najväčší a najobľúbenejší) zlomil a nefungoval, zavolám znova.
Nevýhody:Zistilo sa, že automatické zapaľovacie zariadenie Gefest sa najčastejšie pokazí. Inak dobre vyrobené a kvalitné.

Vesmírna galaxia

Hodnotiť článok
( Zatiaľ žiadne hodnotenia )
Build Buildgans

Zdravím vás všetkých! Som Build Buildgans a som nadšený, že môžem svoju vášeň pre opravy a inštalácie zariadení zdieľať s vami. Ako autor na tejto webovej stránke ma hnala moja láska k technológii a túžba pomáhať ostatným pochopiť a riešiť problémy týkajúce sa zariadení.

Vybudova.info - výstavba a opravy, dacha pozemok, byt a vidiecky dom, užitočné tipy a fotografie
Comments: 1
  1. Gabriela Tomášová

    Ahoj! Čítam text o „GEFEST 6500-03 0045“, ale nie som si istý/á, čo presne tento výraz znamená. Môžete mi, prosím, vysvetliť, čo to znamená a aké sú jeho vlastnosti alebo funkcie? Ďakujem vopred za vašu odpoveď!

    Odpovedať
Pridať komentáre